Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre békén hagyjon?
Ez valami vicc?
1. elköltözöl
2. addig is otthagyod a cuccait, ahova dobta, nem mosogatsz utána (ha nincs tiszta edény, elmosol egyet, ami éppen NEKED kell), nem főzöl neki, nem vásárolsz, csak amennyit éppen megeszel - nem vagy senkije már, a házicselédje meg végképp nem
3. a tartásdíjat jogi úton behajtod (amúgy azt nem a fizuból vonják automatikusan?)
Ja, és még egy: amíg meg lehet veled csinálni a fentieket, meg fogja csinálni, de ha tűröd, meg is érdemled. Határozottnak kell lenni.
De elsősorban elköltözni.
Megértelek, és tudom, hogy nagyon nehéz. Az én feleségem pont ugyanezt csinálja. Én kitakarítok, ő meg kuplerájt csap egy nap alatt. Már ott tartok, hogy ÁNTSZ-t hívok. Hajnalig bömbölteti a tévéket, csapkod, trappol, stb. De tudja, hogy ezzel bosszanthat, ezért csinálja. Nincs tekintettel a gyerekekre sem.
Sajnos nem tudsz mit tenni, és ez egy nagyon nehéz és lassú folyamat, ki kell várnod a gyermekelhelyezési per eredményét és aztán mehetsz a lakásért is.
"MEDIÁTOROSNAK:"
Azért kérdezi meg, mert joga van hozzá. Ha nem tetszik a kérdése válaszolj másra. Nem kötelező válaszolni. Attól függetlenül, mert neked ezt a véleményed, másnak még más lehet. Azért írjuk a kérdéseket, mert tapasztalatokat, válaszokat, segítséget várunk, nem okoskodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!