Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám végre ráébreszten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám végre ráébreszteni hohy hagyjon békén, és vajon miért csinálja ezt? 17l

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnék úgy megszívatni egy fiút,h végre szálljon le rólam.Folyamatosan macerál,piszkál,beszól,fényképezget és kiposztolja fb-n,talált rólam gáz gyerekkori képet és azt is egyből fel rakta....Szünetekbe oda jön az asztalomhoz és baszogat.A padtársam egy fiú,és folyton mondja h jajj..ne udvaroljon már,meg h mi van össze jöttetek...mintha féltékeny lenne..Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt..: /: / Mivel tudnám megszívatni hogy vegye észre magát? köszönöm a segítséget : )
2011. ápr. 5. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
tegyél fel róla te is gyerekkori képeket :D v tiltsd le facen és nem tud bejelölni rajta, azt majd megunja addig meg bírd ki..
2011. ápr. 5. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek, mert ebből komolyabb baj is lehet. Vérszemet kap, és ez az idegeidre is mehet.
2011. ápr. 5. 15:27
 3/10 tetris ***** válasza:
Rettenetesen beléd van esve szegény, ezért csinál hülyét magából. Szerintem szépen le kéne vele ülnöd, és elmondani érthetően, hogy nincs esélye. Amíg csak egy szikrányi kis reményt is lát, addig nem fog békén hagyni.
2011. ápr. 5. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

látszik milyen gyerek vagy te még.

"megszivatni,baszogatni....milyen trágár szavak ezek...nagyon ostoba vagy még,érned kell de nagyon sokat.

2011. ápr. 5. 15:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó sajnálom,hogy nem tudtam magam szebben kifejezni remélem nem sértettem meg ezzel senkit,és a bioritmusodat sem bántotta...am köszönöm a válaszokat : )
2011. ápr. 5. 15:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg te 17 évesen gondolom már felnőtt voltál...és életedben nem beszéltél így....én szeretek még gyerek lenni : )
2011. ápr. 5. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt..." Pedig valószinúleg jobban tudod az össze itteni válaszolónál. Aligha az történt, hogy egyszer csak bekattant neki:

- jé, itt egy lány, kezdjük már el piszkálni

Csinálja másokkal is, vagy csak téged tűntet ki? Történt valami, amiért haragudhat rád? Lehet, hogy tetszel neki, csak így fejezi ki? Te tudhatod, nem mi.

2011. ápr. 5. 15:43
 8/10 anonim ***** válasza:
15:30-as ha nem tudsz a kérdésére válaszolni, akkor inkább ne írj. Nem azt kérdezte, hogy mit ne írjon le, hanem segítséget kért, hogy mit csináljon, hogy leszálljon róla a másik. (várjál, elolvasom az övét mégegyszer, hátha mégis)
2011. ápr. 5. 15:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Másokkal nem viselkedik így...és volt úgy hogy elmegyek a suliból egy másikba..ö valahogy megtudta,és elkezdett erősködni h ne menyjek,meg hogy bárki csak egy rossz szóval is bántana ö majd elbánik vele,meg ilyesmi,meg hogy üres lenne az osztály nélkülem...Viszont biztos hogy nem tetszem neki,mondta hogy nem kezdene ki osztálytársal....nem értem,de mindegy próbálom elviselni..
2011. ápr. 5. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:

"Viszont biztos hogy nem tetszem neki,mondta hogy nem kezdene ki osztálytársal..."

Az állítás lehet igaz, de a magyarázattal nincs összefüggésben.

2011. ápr. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!