Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a lányt a barátjáról, ill próbáljam ráébreszteni hogy más jobban bánna vele?
20éves srác vagyok, van egy lány akivel nagyon sokat vagyunk együtt, és szeret is velem lenni, elvileg barátok vagyunk. De én vonzódom hozzá ezzel ő tisztában van, mindenről tudunk beszélgetni, nincsen köztünk tabu téma. A barátjával már rengetegszer szakítottak, bunkó vele, nem erőlteti a találkozásokat, a lányt szalad a srác után... Amikor velem van mindig csinálunk valamit, elmegyünk moziba, kajálni, vagy csak simán beszélgetünk több órát és jól érezzük magunkat.
Mivel olyan jól elvagyunk és tudunk mindenről beszélgetni megkérdeztem mi lenne ha lefeküdnénk egymással, ő ezen kicsit meglepődött, de megbeszéltük hogy ő nem olyan lány nem lenne rá képes stb. De ezek után is tudunk beszélgetni és nem haragudott meg rám, én úgy érzem ez jelent valamit...
A barátjához képest sokkal jobban bánok vele ez 100% !
De a lány szerelmes a srácba. A srác mindent tud arról hogy mikor kivel van a lány, a lány pedig szinte semmit :S
Nem tudom mivel tudnám rávenni hogy hagyja ott a barátját, és ne feltétlen miattam, csak azért hogy kereshessen egy jobbat, aki megérdemli aki megbecsüli, mert a mostani srác egy f@sz...
Szerintetek jó az hogy ennyit vagyok vele ? Egy idő után ráfog jönni hogy rendesebb vagyok mint a pasija ? Vagy próbáljak meg valami mást ? Legyek közömbösebb, ne találkozzak vele ennyit.. Esetleg várjam meg hogy besokall a srác f@szságaitól, mert a kapcsolatukban nem kap jó szót, és szerintem arra is kellek neki hogy valaki foglalkozzon vele, és érezze hogy fontos valakinek..
Akármilyen tippet, tanácsot meghallgatok!
Fontos lenne mert már kezdem unni ezt az egészet :(
Előre is köszi a válaszokat !
"Mivel olyan jól elvagyunk és tudunk mindenről beszélgetni megkérdeztem mi lenne ha lefeküdnénk egymással,"
Ha ez nem győzi meg, akkor semmi!!
azért voltak előzményei hogy miért szedtem össze magad és kérdeztem meg ezt tőle, hidd el sokkal több bátorság kellett hozzá mint gondolod. és soha életemben nem kérdeztem még senkitől ilyet..
ős is érzi hogy van valami féle szexuális vonzalom köztünk, nem 1x hangot is adott neki.. :)
amikor a pasija kerül szóba inkább terelem a témát, ha velem van ne róla beszéljünk.
lehet bunkó dolog, de hidd el mikor iszik picit és dolgokat súg a füledbe és te érzed hogy nem csak játszik veled hanem őszinte akkor elgondolkozol rajta hogy lehet akar valamit csak nem meri kimondani, vagy vár valamire..
velem jobban érzi magát mint a pasijával tudom számtalanszor mondta..
kicsit legyek elérhetetlenebb számára ? és ha ezzel azt érem el hogy "elfelejt" ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!