Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nap felnéz iwiwre, havonta tesz fel új képeket magáról, akkor a barátjáról vajon miért nincs kép 8 hónapnyi járás után?
Ti mit gondoltok erről?
Ha már kiirja,hogy kapcsolatban van,tényleg naponta felmegy az oldalra,akkor miért nem tesz fel magukról képet?
Ti mennyi idő után tennétek fel közös képet,képeket?
Egyébként a kollégájától elkezdve,a családján át a kutyájáig mindenkiről van kép!
Fontos lenne néhány vélemény.
Lehet azért,mert házas a férfi?
több mint 2 éve vagyunk együtt,de páromnak még mindig csak annyi van kiirva hogy kapcsolatban,azt is én változtattam meg...képek meg ezerévesek a kocsijárol,meg saját magárol...nem érzi szükségét hogy kitegyen képet rolunk...
nekem vannak kitéve róla,kb 4-5 hpnap után tettem ki párat,de változtatás azota nulla
csak levelezésre használjuk az iwiwet,aztse tudom mi van kiirva már
3 éve vagyok a párommal együtt, se nekem, se neki az iwiwjén nincsenek a másikról képek.
Nem ezen múlik egy kapcsolat tartóssága!!! Sőt, szerintem az méggázabb ha egy csajnak-srácnak havonta új csajok képe van fennt iwiwen! Van ilyen "barátnőm" minden héten mással pózól az iwiwen, és ugyanígy változik az adatlapja is "Misi örökké szeretlek" aztán 3 nap múlva "Dávid forever together" meg hasonlók! Az milyen gáz már!
Mi tökéletesen megvagyunk így, hogy nincs a másikról kép fennt. Minek az?
Köszi a személyes válaszokat,de a kérdésre is írjatok légyszi!
Ha tényleg nap,mint nap ott lóg és litánniákat ír mindenről,akkor a pasijáról miért nem esik szó?
Azért ez egy kicsit furcsa nem?
Nekem az a sanda gyanúm,hogy házas az illető ember.
Nektek nem ugrana be ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!