Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás után, illik várni a csókkal? Bőv. Lent 16/L
Van 1 barátom, 3 hete járok vele teljesen bele vagyok zúgva. De még most sem hagytam, hogy megcsókoljon, 2 hónapot szeretnék várni a csókkal. De lehet, hogy ez túl hosszú idő, nem akarok könnyű prédának tűnni.
Soha nem csókolóztam még.
loooooooooooooooooool
azt megértem ha 12-13 évesen várnak ezzel de 16 évesen... a pasid is egy nagy rakás szerencsétlenség ha erre ennyit vár.
persze nem tudom hogy szellemileg milyen szinten vagytok, így lehet igaz az első mondatom
hát ez fura. nekem eddig minden kapcsolatom a csókkal KEZDŐDÖTT. soha nem mondtuk ki, hogy na akkor járunk.
16 évesen 2 hónap a csókkal?? minek?:D nem értelek. még ha 12-13 lennél, megértenélek, na de ennyi idősen...
Amúgy, roma származású vagyok, elég szigorúak a szüleim.
És nem vagyok, valami könnyű préda!
nem lényeg a származásod ebben,
csókolózásólnem esel teherbe és k*rva se leszel (főleg ha csak egy valakivel csinálod), szóval nem lesznek mérgesek a szüleid :D
Szerintem is, a járás a csókkal kezdődik, azzal nem kell várni, legfeljebb nagyon zsenge korban.
Nekem is minden kapcsolatom azzal kezdődött.
Könnyű prédának tűnni a túl korai szextől lehet, nem a túl korai csóktól, ilyet nem is hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!