Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megértetni valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megértetni valakivel h hagyjon ha a szép szóból nemért?

Figyelt kérdés

van 1srác aki sosem hagy békén(oszt. társak vagyunk:S)mindíg

erőszakoskodik már mondtam neki h hagyjon és annál jobban csinálja mindíg aztmondja h szeret meg h járjak vele de én már mondtam neki h nemszeretem már nem1szer kértem h hagyjon békén:S de nemérdekli

egyre durvább dolgokat csinál már fogdos(ezalatt azt értem h fogdossa a mellem meg a seggem sőt még oda is odanyul..:@)

úgy csinál mintha vmi kurv@ lennék akivel bármit megtehet

már a barátaim(fiúk)többször megakarták verni ezért de én nem akarom h bántsák...de hogy tudnám lerázni?

hogy lehet 1ilyen érthetetlen kullancsot lerázni?:S

légyszi segítsetek már nem tudom mit tegyek:S

15/L

2009. okt. 25. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
töröld képen. ha végképp nem száll le rólad,kérd meg a barátaidat(fiúkat is),hogy ne hagyjanak egyedül,hogy ne tudjon a közeledbe menni. ha még ezt sem érti,akkor nem gáz beavatni az osztályfőnököt sem,ez már nem az a kategória,ami nyávogásnak számít.
2009. okt. 25. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Rúgd gyomorszájon, teljes erőből.
2009. okt. 25. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

én jól pofán vágnám a helyedbe azért az már nemvicces h fogdos akaratod ellenére...

egyépként meg sztem hagyd hagy tegyék helyre a barátaid:)

ha ezek után se áll le akkor meg nyugodtan fordulj az oszt.főnökötökhöz:)

2009. okt. 25. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos jó a "szagod" XD
2009. okt. 25. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Járj vele!:DDD
2009. dec. 14. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A t*könrúgás mindig beválik :)
2009. dec. 28. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
:D
2009. dec. 31. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!