Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy békén hagyjon?
Figyelt kérdés
van 1 osztálytársam és nem bír leszállni rólam.-.-"
állandóan a nevemet mondogatja,kötekszik, mindig felidegesít. nem tudom mit csináljak vele mert már megmondtam neki nem 1szer nem 2szer hogy jólenne ha leszállna rólam és visszaszólt,hogy nincsen rajtam.^^"
mindig felidegesít..igaz elhatároztam hogy nem foglalkozok vele de ha egyszerűen nem hayg békén akkor mit csináljak ?
segítseteek.!!! :|
lány vagyok 14 ő fiú..15.
2011. febr. 1. 15:39
1/17 anonim válasza:
Szólj apunak, anyunak, tanító néninek.
2/17 A kérdező kommentje:
hát pont nem ezt akarom..
2011. febr. 1. 15:40
4/17 A kérdező kommentje:
annak mi az értelme ?:O
2011. febr. 1. 15:42
5/17 anonim válasza:
vedd fel magnetofonra! késöbb játszd vissza neki. jól efogja szégyelni magát. nem kell,h megfenyegesd,magától is elkezd parázni,úgyhogy minden lelkiismeret furdalás nélkül örülhetsz neki,h attól fog félni megmutatod valakinek!pedig nem kell!
6/17 anonim válasza:
Mond meg neki hogy ne szórakozzon mert Zsolti fel lesz hívva az biztos!
7/17 A kérdező kommentje:
a magnetofon jó ötlet..de ő nem az az elszégyellős fiúú..:/
milyen zsolti?:O micsoda?
2011. febr. 1. 15:53
8/17 anonim válasza:
Hát nem vágod hogy bejössz neki? Csak kicsit éretlen módon akarja kifejezni ezt (olyan ez mint az oviban a lány hajának meghúzása). Ha látványosan megsértődsz stb. csak adod alá a lovat.
9/17 anonim válasza:
velem is pont ez volt, és ilyenkor én mindig visszavágtam neki, aztán lekopott egy idő után... amikor órán hozzámszólt, ráordítottam poénból hogy az egész osztály hallja, h NE NYOMULJÁL MÁR ENNYIRE és annyira elvörösödött, mindenki rajta röhögött! Ha tetszik neked, akkor mond meg neki és meg fog változni a kapcsolatotok érdekében, ha meg idegesítő, akkor mondj valami nagyon égő dolgot róla a nyilvánosság előtt, amitől majd hidd el, h visszavonul... ;)
10/17 A kérdező kommentje:
nemvágom.:O
mindig azt mondja h csúnya vagyok..meg h hozzámér azt utána h fúj..meg ilyenek.
néha nemtudom mit akar:|
és az tényleg igaz ha megsértődök ugyanúgy mondja utána..
bejönnék neki ? nemtudom..
2011. febr. 1. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!