Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy békén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés

van 1 osztálytársam és nem bír leszállni rólam.-.-"

állandóan a nevemet mondogatja,kötekszik, mindig felidegesít. nem tudom mit csináljak vele mert már megmondtam neki nem 1szer nem 2szer hogy jólenne ha leszállna rólam és visszaszólt,hogy nincsen rajtam.^^"

mindig felidegesít..igaz elhatároztam hogy nem foglalkozok vele de ha egyszerűen nem hayg békén akkor mit csináljak ?

segítseteek.!!! :|

lány vagyok 14 ő fiú..15.

2011. febr. 1. 15:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
Szólj apunak, anyunak, tanító néninek.
2011. febr. 1. 15:39
 2/17 A kérdező kommentje:
hát pont nem ezt akarom..
2011. febr. 1. 15:40
 3/17 Fülünyúl ***** válasza:
57%
Vedd el a radírját.
2011. febr. 1. 15:41
 4/17 A kérdező kommentje:
annak mi az értelme ?:O
2011. febr. 1. 15:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel magnetofonra! késöbb játszd vissza neki. jól efogja szégyelni magát. nem kell,h megfenyegesd,magától is elkezd parázni,úgyhogy minden lelkiismeret furdalás nélkül örülhetsz neki,h attól fog félni megmutatod valakinek!pedig nem kell!
2011. febr. 1. 15:44
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Mond meg neki hogy ne szórakozzon mert Zsolti fel lesz hívva az biztos!
2011. febr. 1. 15:46
 7/17 A kérdező kommentje:

a magnetofon jó ötlet..de ő nem az az elszégyellős fiúú..:/

milyen zsolti?:O micsoda?

2011. febr. 1. 15:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem vágod hogy bejössz neki? Csak kicsit éretlen módon akarja kifejezni ezt (olyan ez mint az oviban a lány hajának meghúzása). Ha látványosan megsértődsz stb. csak adod alá a lovat.
2011. febr. 1. 15:56
 9/17 anonim ***** válasza:
velem is pont ez volt, és ilyenkor én mindig visszavágtam neki, aztán lekopott egy idő után... amikor órán hozzámszólt, ráordítottam poénból hogy az egész osztály hallja, h NE NYOMULJÁL MÁR ENNYIRE és annyira elvörösödött, mindenki rajta röhögött! Ha tetszik neked, akkor mond meg neki és meg fog változni a kapcsolatotok érdekében, ha meg idegesítő, akkor mondj valami nagyon égő dolgot róla a nyilvánosság előtt, amitől majd hidd el, h visszavonul... ;)
2011. febr. 1. 16:24
 10/17 A kérdező kommentje:

nemvágom.:O

mindig azt mondja h csúnya vagyok..meg h hozzámér azt utána h fúj..meg ilyenek.

néha nemtudom mit akar:|

és az tényleg igaz ha megsértődök ugyanúgy mondja utána..

bejönnék neki ? nemtudom..

2011. febr. 1. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!