Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, ha a volt férjemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a volt férjemnek új párja van, nekem meg nincs senkim, hiába próbálkozok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 17:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor en nagyon csunya lehetek,mert sokszor evekig nincs tartos kapcsolatom.
2021. jún. 13. 19:40
 32/37 anonim ***** válasza:
94%
De mi köze a kettőnek egymáshoz?! Ez valami verseny? Kinek lesz előbb?! Ha neki akkor attól te miért érzed rosszul magad? 😀 Mert ha nem lenne rossz, ki sem írnál ilyen kérdést.... Pont emiatt nincs kapcsolatod, mert görcsösen akarsz, és nem úgy látom, hogy magad miatt, hanem mert a volt férjnek már van. Érdekes.
2021. jún. 14. 13:52
 33/37 anonim ***** válasza:
#25 melyik oldal, ami ennyire pörög?
2021. jún. 14. 21:15
 34/37 anonim ***** válasza:
75%

Az én volt férjemnek is mindig van párja, a gyerek már nem is jegyzi meg a neveket 😁

Ez idő alatt én rendbe tettem a lelkem és 5 év egyedül lét után jött a szerelem.

Ha megvan a belső kisugárzásod, jön majd, akinek jönni kell!

2021. jún. 14. 21:18
 35/37 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne törődj avval, hogy a férjednek már van új párja, mert új párt találni lehet könnyen, a minőség az ami számít! A gyerekedre legyél büszke és légy vele boldog! Ne teherként tekints rá! Hidd el, lesz olyan férfi akinek kelleni fogsz mert esetleg ő is elvált és van gyereke és tudja mivel jár. Adj hálát az égnek, hogy a gyerekeddel élhetsz.Ha boldog nő vagy és ahogy írták előttem "nőies", figyelsz magadra, akkor meg lesz a gyümölcse!És ne attól tedd függővé a boldogságodat, hogy van e párod.Én most küzdök a gyerekeimért,ha velük élhetnék továbbra is akkor én lennék a legboldogabb és büszke lennék rá, hogy apaként egyedül is fel tudom nevelni a gyerekeimet. Nem azon búslakodnék,hogy a feleségem elhagyott egy magányos pasival
2021. jún. 15. 13:34
 36/37 anonim ***** válasza:
Férfi vélemény. 16 hónapot éltem együtt 2 gyerekes nővel, soha többet. Egyrészt azért, mert a gyerek soha nem hallgatott rám, bármilyen konfliktus helyzet volt a gyereknek adott igazat pedig olyan neveletlen volt hogy elképesztő. A gyereke apja egy megbízhatatlan tróger volt, soha semmit nem tartott be amit megígért, ezért semmit nem tudtunk előre tervezni. A gyereknek megígérte hogy eljön a bulijára és hiába várta, majd a dühét rajtunk töltötte ki és a testvérén. Este mindig én keltem fel a kicsihez mert gyomorproblémás volt, a drága párom meg nem volt hajlandó meghallgatni egy másik nő véleményét aki picit jobban értett a témához, titokban próbáltam ki a cseppet ami segített. A bő 1 év alatt többet öregedtem mint előtte 10 év alatt, ingerült lettem, a munkatársak is észrevették. A végső lökés akkor ért amikor a hetekig tervezett nyaralásunkat keresztbe húzta a volt férj és valami elszakadt bennem. Az apjuk elvitte a gyerekeket a nagyszülőkhöz akik nem vállalták az egész napos felügyeletet, és otthagyta őket mert valami közbejött. Hazavittem őket nagy nehezen lefektettem őket és vártam az anyukra aki jó kedvűen nevetve megérkezett. Ott este összepakoltam és leléptem. Akinek van esze az csak úgy neveli más kölkét ha az apjuk együttműködő vagy egyáltalán nincs képben, és felfogja hogy az anya értékrendjében a sor végén áll!!!!
2021. júl. 2. 17:56
 37/37 anonim válasza:

egyes válaszolónak: ne legyen hihetetlen, én 5 éve váltam el, de senki számításba vehető pasit nem látok. 20 év után váltam, a férjem volt az első, két felnőtt gyerekem van. Neki már két nője lett volna, na én olyankor csalom vissza magamhoz, hogy neki se legyen. Pár hónapos se veled-se nélküled ciklusok.

46/N

2021. júl. 6. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!