Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a volt férjemnek új párja van, nekem meg nincs senkim, hiába próbálkozok?
Először is függetlenítsd magad attól, hogy a volt férjednek, és úgy általánosságban másoknak mije van, és mije nincs, mert annak semmi köze a te helyzetedhez.
Másodszor pedig tedd azt, hogy türelmet gyakorolsz, hisz méltó társat találni nem egyszerű.
Érdemes magadba nézni is, vizsgálódni, hogy jelenleg a nőiességed, ha lehet így fogalmazni, milyen "szinten" van. Amikor vadászol, akkor nőnek kell lenned, nem gyerekes anyukának. Csábító, férfi fejet elcsavarni tudó, forró puncinak.
"akkor biztos nem akarja más gyereket nevelni"
Nem is neki kell, hanem a szüleinek. Neked az a dolgod, hogy ha találsz úgy párt, aki a batyuddal együtt elfogad, azt méltányold.
Egyébként meg nem igaz az allitasod, hisz rengeteg ellenpélda van. A nagyapám egy kifejezetten jóképű, jovagasu, nagyon népszerű férfi volt a nők körében, egyenruhás, erős, maszkulin alkat, mégis nagyanyámat választotta, akinek már volt egy gyereke.
Én férfiként leírom (le is leszek pontozva érte), hogy nekem sem kellenek a gyerekes nők.
Én akarok gyereket, de nem másét akarom nevelni. Ráadásul ebből komoly bonyodalmak szoktak lenni: például ismerettségi körben volt az, hogy a férfi etette, pelenkázta, fürdette a gyereket, de le lett hurrogva, amikor nevelni akarta a gyereket, mert azt már nem szabad engedni, mert nem ő az apja.
Ilyen helyzetben nemcsak nőt választasz, hanem egy családot. Tehát nem mondhatod azt a nő elviselhetetlen, visítozó, örjöngő gyerekére, hogy "Bocs, de ő marad!". Nálam ezekért nem játszanak anyák.
De tudom ajánlani az apukákat, akiket nem biztos, hogy zavar a gyerektéma.
En is ismrreke egy rakat anyát (mégcsak nem is egy gyerekesek)akik ma(fiatal/es bsajat korosztalyu) pasival vannak és komolyban.
Sőt alig van olyan aki azzal lenne akitol a gyerek van...
Szoval ne asd el magad kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!