Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a volt férjemnek új párja van, nekem meg nincs senkim, hiába próbálkozok?
17# vagyok, a szomszedno is nemreg kelt el ujra, nagyon rovid ideig volt egyedul a valas utan, haromgyerekes anya, igaz,a ket legkisebb is mar 18 korul volt akkor.
Kolllegaja az uj parja.
Szerintem rosszul látod eleve az egészet.
Én kétszer válram el, és mindkét alkalommal nagyon hamar lett új kapcsolatom, pedig 2 kisgyerekes anyuka voltam. Pedig nem kerestem. Egyszerűen csak mindkétszer adódott egy olyan új ismeretség, ahol megkedveltük egymást és kialakult a kapcsolat. Mindkettő úgybindult, hogy csak barátság extrákkal. Aztán mindkét férfi úgy döntött, hogy érdemes maradni. Az elsőt én dobtam 16 év után, a második most van az életemben, szinte együtt élünk. Több évvel fiatalabb nálam és álmaim pasija. Hogy zavarja - e a gyerekem? Biztosan van olyan, de tudja, ha ezt érezteti, akkor vége köztünk, és több ilyen nőt nem talál, akivel ennyire jó minden. Ezt ő fogalmazza meg időről időre, nem én mondom.
Szóval majd te is találsz okyat, aki téged lát, veled akar lenni, függetlenül a körülményeidtől. Aki a gyerekedben egy lelket, egy embert lát, aki hozzád tartozik, és nem egy zavaró tényezőt. Sok ilyen férfi van, és nem csak apukák. Az én páromnak sincs gyereke, de azt mondja, nem teszi tönkre a velem való dolgot azért, hogy legyen, inkább ne legyen neki soha.
Ha egy férfi attól van beszarva, hogy a gyerekemre költenie kell /bár nem kell, megteremtek mindent neki én magam/, olyan férfi nekem nem is kellene, mert ha nincs a gyerek, akkor az lenne a baj, ha teszem azt anyámnak a szülinapjára venni kell valamit, vagy a tesóm esküvőjére... Az ilyenek elvesznek egy szűz lányt, aki majd aztán dobbant mellőlük x év múlva a gyerekekkel. Aztán képbe jön a karma, és már csak gyerekes nőt találnak.
Kérdező, itt van 7000 ember 3 társkeresőn, aki lájkolt az utóbbi két hónapban(az egyik nemzetközi oldal), egyedülàlló anya vagyok. Többszázan írtak, van, aki kapásból összeköltözéssel kezdett(haha).
Veled van gond, ha nem akarnak kapcsolatot, csak szexre kellesz. Na meg velem, mert nekem 7000 ember közül senki sem szimpatikus igazán együttélésre.
Írd ki a foglalkozásod, végzettséged, ami érdekel, amit keresel, amit gondolsz, hozd ki magadból a legtöbbet külsőre, és kész.. a világ tele van emberekkel, ha valamiért kerülnek, annak nem a gyereked az oka. Ez milyen mérgező felfogás már? Sajnálom szegény kicsit komolyan..
En is voltam tarskereson harmincas eveimben 7 evig. Volt vagy szaz elso randim. Ot evig randizgattam, mire talatam egy valakit,akivel most egyutt vagyok, szoval nem volt egyszeru,pedig gyerekem se volt.
Nem olyan konnyu azert a gyerek nelkulinek se.
Nekem van tobb szomszedom aki 35-40 evesek es meg soha nem volt senkijuk eletukben egyszer se. Ferfiak,nok vegyesen.
Kapasbol harom ilyen van ahazban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!