Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a volt férjemnek új párja van, nekem meg nincs senkim, hiába próbálkozok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 17:13
1/37 anonim válasza:
Számomra hihetetlen hogy egy nő ne találjon magának senkit...
2/37 A kérdező kommentje:
Miért? Mi a különbség férfi és nő között? Ha szexpartnerre meg egyéjszakás kalandra gondolsz, akkor akad bőven jelentkező, de nekem nem arra kell férfi, hanem hogy élettársam legyen. Hátráltató tényező, hogy van egy gyerekem.
2021. jún. 13. 17:20
3/37 anonim válasza:
mondjuk ne a volt férjeddel hasonlítad össze magad és ha a mentalitás megváltozik hidd rl nyitottabb leszel másokra
5/37 anonim válasza:
Nekem se volt senkim ot evig egyszer, pedig gyerekem se volt.
Meg nagyon sokszor nagyon sokat nem volt senkim eletem soran!
40/N
6/37 anonim válasza:
Az biztos nem hàtrány, hogy gyereked van. Voltam együtt 2 gyerekes nővel és a gyerekek miatt sosem volt vitánk...más miatt inkább
7/37 anonim válasza:
Nekem sincs, sajnos ezhwl nem cagy egyedul. A korod es a gyerek miatt a ferfinalat 80%-a eltunik. En most inkabb magamra koncentralok, szexre meg akad valaki.
8/37 anonim válasza:
Hihetetlen,hogy egy no ne talaljon senkit maganak...
Akkor tarskeresokon csak pasik lennenek!
9/37 anonim válasza:
7-es, milyen kora, nem is irta, hogy hany eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!