Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok az igazságot?
Nagyon röviden és tömören:
A férjem barátja elhagyta a feleségét, arra hivatkozva, hogy a feleség nem boldog és nem takarít.
Később kiderült, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet. A férfi megismert valaki mást (akiről amúgy kiderült, hogy 1000x rendetlenebb, mint a feleség).
Nekem barátnőm az elhagyott feleség. Folyamatosan azt mondogatja, hogy elszúrta a kapcsolatukat, ő tehet mindenről, hibázott stb. Szóval magát okolja. Eddig nem mondtam el neki, hogy nem erről van szó, hanem új barátnő van a képben, de már nehéz magamban tartanom.
Ti elmondanátok a helyemben? Nem tudom, mit tegyek, melyik opció lenne jobb a barátnőmnek.
Elmondanám, ne magát eméssze.
Ez is fájni fog neki, de szerintem könnyebben feldolgozható, hogy szerelmes lett valaki másba (hiszen a szerelem befolyásolhatatlan), mint az, hogy kvázi őt hozta ki hibásként az a gerinctelen ember.
#16, lavina ott tud elindulni, ahol már felhalmozódott egy csomó hó.
Faramuci dolog, de végül is ne bánd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!