Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok az igazságot?
Nagyon röviden és tömören:
A férjem barátja elhagyta a feleségét, arra hivatkozva, hogy a feleség nem boldog és nem takarít.
Később kiderült, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet. A férfi megismert valaki mást (akiről amúgy kiderült, hogy 1000x rendetlenebb, mint a feleség).
Nekem barátnőm az elhagyott feleség. Folyamatosan azt mondogatja, hogy elszúrta a kapcsolatukat, ő tehet mindenről, hibázott stb. Szóval magát okolja. Eddig nem mondtam el neki, hogy nem erről van szó, hanem új barátnő van a képben, de már nehéz magamban tartanom.
Ti elmondanátok a helyemben? Nem tudom, mit tegyek, melyik opció lenne jobb a barátnőmnek.
Az a gerinctelen fèreg szándèkosan a barátnődet hibáztatta, hadsereg ostorozza csak jobban magát, míg ő vígan fèlrekefèlt.
Meg kvázi házvezetőnőnek tekintette a feleségét.
Erre csak azt tudom mondani, hogy ne bánja, hogy megszabadult tőle. Persze, most rossz èrzès, de majd egyre jobb lesz.
Ès igen, elmondanám.
Persze, hogy mondd el!
Ne eméssze magát szegény.
Ilyen hülye dumát még nem is hallottam válás indokaként.
Tudjátok, mi a "poén"?
Engem is elhagyott a férjem...
Miután beszéltem a barátnőmmel.
#13,paff!
Sajnálom. De nem azért, ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!