Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elmondanátok az igazságot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok az igazságot?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden és tömören:

A férjem barátja elhagyta a feleségét, arra hivatkozva, hogy a feleség nem boldog és nem takarít.

Később kiderült, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet. A férfi megismert valaki mást (akiről amúgy kiderült, hogy 1000x rendetlenebb, mint a feleség).

Nekem barátnőm az elhagyott feleség. Folyamatosan azt mondogatja, hogy elszúrta a kapcsolatukat, ő tehet mindenről, hibázott stb. Szóval magát okolja. Eddig nem mondtam el neki, hogy nem erről van szó, hanem új barátnő van a képben, de már nehéz magamban tartanom.

Ti elmondanátok a helyemben? Nem tudom, mit tegyek, melyik opció lenne jobb a barátnőmnek.

2021. jún. 12. 23:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, joga van tudni az igazságot. Persze attól még lehet, hogy ő szúrta el.
2021. jún. 12. 23:31
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, de igyekeznék a puszta tényekre hagyatkozni, és arra biztatnám, hogy próbálja meg önmagát és az egész helyzetet teljesen semlegesen látni. Vagy legalább próbálja meg kvázi "erőszakkal" ebbe az irányba lökni saját magát.
2021. jún. 13. 00:03
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Azon csodálkozom, hogy ez az opció eszébe sem jut, hogy a férjének barátnője lehet. Ha az enyém holnap azt mondaná, hogy lelép, az első kérdésem az lenne, hogy beleszeretett-e valaki másba.

Igen, én is elmondanám neki, elvégre a barátnőd. Ez a barátság. Én nagyon megharagudnék, ha előlem a barátnőm ilyen fontos dolgot elhallgatna, árulásnak érezném.

2021. jún. 13. 00:11
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
El igen.
2021. jún. 13. 01:47
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen el,nincs értelme tovább titkolni.
2021. jún. 13. 03:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván igen, nemis értem mire vársz.

Majd még a hűtlen herét véded, nem?

2021. jún. 13. 08:27
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy házasság elromlik mindig mindketten hibásak, a rendetlenség nevetséges indok. A tény az, hogy valaki nem akar/tud a másikkal tovább együtt élni.

A barátnődnek nem biztos, hogy kisebb fájdalom, ha megtudja a nőt, de én elmondanám, úgyis meg fogja egyszer tudni.

2021. jún. 13. 08:35
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elmondanám. És mi az, hogy nem takarít?
2021. jún. 13. 09:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a barátja vagyok, elmondanám.
2021. jún. 13. 14:30
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt hittem, azzal ártok, ha elmondom neki.

Azért nem gondolt rá, mert a férje más indokokat mondott neki, amelyek félig igazak, félig nem.

Nem védem a férjet, csak én meg az én férjemtől tudom az infókat, és nem akartam, hogy neki baja legyen belőle.

Fél éve voltak házasok. Azt nem értem, hogy akkor miért vette el a férfi a barátnőmet.

Amikor sokat tanult, nem volt ideje rendet rakni, takarítani, de a férje semmiben sem segített neki.

2021. jún. 13. 19:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!