Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok az igazságot?
Nagyon röviden és tömören:
A férjem barátja elhagyta a feleségét, arra hivatkozva, hogy a feleség nem boldog és nem takarít.
Később kiderült, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet. A férfi megismert valaki mást (akiről amúgy kiderült, hogy 1000x rendetlenebb, mint a feleség).
Nekem barátnőm az elhagyott feleség. Folyamatosan azt mondogatja, hogy elszúrta a kapcsolatukat, ő tehet mindenről, hibázott stb. Szóval magát okolja. Eddig nem mondtam el neki, hogy nem erről van szó, hanem új barátnő van a képben, de már nehéz magamban tartanom.
Ti elmondanátok a helyemben? Nem tudom, mit tegyek, melyik opció lenne jobb a barátnőmnek.
Azon csodálkozom, hogy ez az opció eszébe sem jut, hogy a férjének barátnője lehet. Ha az enyém holnap azt mondaná, hogy lelép, az első kérdésem az lenne, hogy beleszeretett-e valaki másba.
Igen, én is elmondanám neki, elvégre a barátnőd. Ez a barátság. Én nagyon megharagudnék, ha előlem a barátnőm ilyen fontos dolgot elhallgatna, árulásnak érezném.
Nyilván igen, nemis értem mire vársz.
Majd még a hűtlen herét véded, nem?
Ha egy házasság elromlik mindig mindketten hibásak, a rendetlenség nevetséges indok. A tény az, hogy valaki nem akar/tud a másikkal tovább együtt élni.
A barátnődnek nem biztos, hogy kisebb fájdalom, ha megtudja a nőt, de én elmondanám, úgyis meg fogja egyszer tudni.
Köszönöm a válaszokat.
Azt hittem, azzal ártok, ha elmondom neki.
Azért nem gondolt rá, mert a férje más indokokat mondott neki, amelyek félig igazak, félig nem.
Nem védem a férjet, csak én meg az én férjemtől tudom az infókat, és nem akartam, hogy neki baja legyen belőle.
Fél éve voltak házasok. Azt nem értem, hogy akkor miért vette el a férfi a barátnőmet.
Amikor sokat tanult, nem volt ideje rendet rakni, takarítani, de a férje semmiben sem segített neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!