Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Ti mosnátok,főznétek a férjetek után,ha már megbeszéltétek,hogy elváltok?
Megbeszéltük,hogy válunk,a gyűrűinket levettük tegnap. Azóta nem szóltunk egymáshoz.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Ugyanúgy tennétek a dolgotok,mintha minden rendben lenne? Külön költözni csak hónapok múlva tudunk.
Az a baj,hogy nagyban függök tőle,ugyanis keresetem nincs perpill,babát várok tőle,veszélyeztetett terhes vagyok.
Ugyanakkor nagyon mérges vagyok rá,legszívesebben nem segítenék neki a fent említett dolgokban.
Viszont attól tartok,ha így teszek,akkor ő azt mondja,hogy nem állja a kaját,meg a többit. A lakás,amiben lakunk,közös tulajdon.
Nincs keresetem,ugyanis terhességem előtt egy tanfolyamot végeztem el,de arra nem jar semmiféle juttatás,amit igényelhetnék perpill.
Nekem nem mondta a doki,hogy feküdnöm kéne non-stop,amiatt vagyok veszélyeztetett,mert van egy méhrendellenességem,illetve a baba 2 héttel kisebb a kiírtnál.
Először azt mondta,hogy menjek anyukámhoz.De oda most nem tudok menni,mert a húgomék laknak ott édesanyámmal,csak ősszel költöznek ki,ha minden jól megy.
Később amúgy hozzátette,hogy akár ő is elmenne és maradhatnék a babával,csak hagyjuk egymást békén végre. Azt viszont nem tudom,hogy ő akkor hova menne.
Hát a te helyzetedet sem irigylem... Mi is válunk, és hasonló okból még egy fedél alatt élünk. Mi elszeparálódtunk egymástól, magának főz, kimossa a ruháit, stb. Nekünk valahogy természetes volt, hogy így már nem "várhatja el" tőlem ezeket a dolgokat.
Melyikőtök kezdeményezte a válást? Ha te, akkor lehet, hogy sértett dühében tényleg nem akarja majd elfogadni, hogy már nem "szolgálod ki" .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!