Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hölgyek!Ti mosnátok,főznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek!Ti mosnátok,főznétek a férjetek után,ha már megbeszéltétek,hogy elváltok?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük,hogy válunk,a gyűrűinket levettük tegnap. Azóta nem szóltunk egymáshoz.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Ugyanúgy tennétek a dolgotok,mintha minden rendben lenne? Külön költözni csak hónapok múlva tudunk.

Az a baj,hogy nagyban függök tőle,ugyanis keresetem nincs perpill,babát várok tőle,veszélyeztetett terhes vagyok.

Ugyanakkor nagyon mérges vagyok rá,legszívesebben nem segítenék neki a fent említett dolgokban.

Viszont attól tartok,ha így teszek,akkor ő azt mondja,hogy nem állja a kaját,meg a többit. A lakás,amiben lakunk,közös tulajdon.

2021. jún. 7. 18:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
És higgyük el, hogy így válsz, hogy terhes vagy, nincs munkád és hónapokig nem tudsz külön költözni mert nincs hova menned? Az igen. Amúgy veszélyezetett terhesként nem kéne mosnod főznöd, igazából állnod sem szabad sokat.
2021. jún. 7. 18:39
 2/18 anonim ***** válasza:
7%
kiraknám a férjemet az utcára. Késsel támadnék rá, ha nem megy azonnal.
2021. jún. 7. 18:41
 3/18 A kérdező kommentje:

Nincs keresetem,ugyanis terhességem előtt egy tanfolyamot végeztem el,de arra nem jar semmiféle juttatás,amit igényelhetnék perpill.

Nekem nem mondta a doki,hogy feküdnöm kéne non-stop,amiatt vagyok veszélyeztetett,mert van egy méhrendellenességem,illetve a baba 2 héttel kisebb a kiírtnál.

2021. jún. 7. 18:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Es honapok mulva hova koltoznel? Azert ez egy eleg kemeny szituacio...
2021. jún. 7. 18:56
 5/18 A kérdező kommentje:

Először azt mondta,hogy menjek anyukámhoz.De oda most nem tudok menni,mert a húgomék laknak ott édesanyámmal,csak ősszel költöznek ki,ha minden jól megy.

Később amúgy hozzátette,hogy akár ő is elmenne és maradhatnék a babával,csak hagyjuk egymást békén végre. Azt viszont nem tudom,hogy ő akkor hova menne.

2021. jún. 7. 19:01
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez most megint egy provokatív kérdés, amit egy unatkozó incel írt ki, hogy lejárassa a nőket? Mert egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire buta és felelőtlen nők is léteznek.
2021. jún. 7. 19:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát a te helyzetedet sem irigylem... Mi is válunk, és hasonló okból még egy fedél alatt élünk. Mi elszeparálódtunk egymástól, magának főz, kimossa a ruháit, stb. Nekünk valahogy természetes volt, hogy így már nem "várhatja el" tőlem ezeket a dolgokat.

Melyikőtök kezdeményezte a válást? Ha te, akkor lehet, hogy sértett dühében tényleg nem akarja majd elfogadni, hogy már nem "szolgálod ki" .

2021. jún. 7. 19:07
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom nem tervezett baba volt. Ha igaz ez az egész, akkor keress sürgősen munkát, mert ha elköltözik a párod, mondjuk albérletbe, akkor nem hiszem, hogy 2 lakást fog fenntartani.
2021. jún. 7. 19:12
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha már gyereket vársz tőle,szerintem illene egymás irànt megadni a tiszteletet.Tehát ha főzök,nem csak magamra főznék,vagy ha már beindítom a gépet,bedobom az ő szennyesét is.Azzal,hogy azért nem az ő kedvencét csinálnám,hanem amihez épp kedvem van és csak akkor ha van kedvem.Tehát csináld tovàbbra is amit eddig csináltál,csak ne miatta,hanem csak úgy lazàn.Meg azért nem kezdenèk hatalmas takarításba az biztos,csak amennyit muszáj
2021. jún. 7. 19:18
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
Mi miatt váltok? Miért kellett akkor nektek ez a baba? Remélem, hogy a szokásos kattintásvadász kamu kérdést olvashatjuk, mert ha nem, akkor ez végtelenül szomorú.
2021. jún. 7. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!