Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hölgyek!Ti mosnátok,főznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek!Ti mosnátok,főznétek a férjetek után,ha már megbeszéltétek,hogy elváltok?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük,hogy válunk,a gyűrűinket levettük tegnap. Azóta nem szóltunk egymáshoz.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Ugyanúgy tennétek a dolgotok,mintha minden rendben lenne? Külön költözni csak hónapok múlva tudunk.

Az a baj,hogy nagyban függök tőle,ugyanis keresetem nincs perpill,babát várok tőle,veszélyeztetett terhes vagyok.

Ugyanakkor nagyon mérges vagyok rá,legszívesebben nem segítenék neki a fent említett dolgokban.

Viszont attól tartok,ha így teszek,akkor ő azt mondja,hogy nem állja a kaját,meg a többit. A lakás,amiben lakunk,közös tulajdon.

2021. jún. 7. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem válunk, de így sem főzök, mosok rá.
2021. jún. 7. 19:32
 12/18 A kérdező kommentje:

Megköszönném,ha nem térnénk el a kérdésemtől.

10 éves házasok lennénk idén,mindig is szerettünk volna babát. Most sikerült is,viszont teljesen kikelt magából. Minden lehetséges dolgot a fejemhez vág,az eddigi kudarcaimat az életben,állítólag ezt a lakást se tudom normálisan rendben tartani,nem főzök,kevesli a szexet,stb-stb. Ezekből nagyon sok nem igaz,amit a családom is alá tud támasztani,viszont ő meg már azt híreszteli máshol is,hogy én nem főzök,meg hasonlók,pedig rengeteget sütök/főzök. A kevesebb szex pedig a veszélyeztetett terhesség miatt van,illetve mióta terhes vagyok,kellemetlen is az egész.

Sajnálom,aki hasonló helyzetben van,kitartást kívánok és köszönöm,hogy leírtátok a tapasztalataitokat!

2021. jún. 7. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Ha ő ilyen szemét és így áll hozzá, akkor nem főznék rá, hisz úgy sem jó, amit csinálok.
2021. jún. 7. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most hideg tényként azt mondom, hogy lakótársak vagytok, mindenki intézze a dolgát maga és a kötlségekbe is mint lakótársak próbáljatok meg beszállni. Ha ő hajlandó lenne a költözésre, jobban járna mindenki, még a férjed is.
2021. jún. 7. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
És mindezt csak azután kezdte el, hogy teherbe estél? Hihető. Ilyen volt régen is, te meg teherbe estél erre a szharra.
2021. jún. 7. 21:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

8, veszelyeztetett terhesen hogy szerezzen munkat? Gondolkodj már.

A kozos lakasbol miert kene elmenned kerdezo? Ha elmesz viszont kerj lakbert a masik azaz a sajat lakreszedre.

Új p.na van a dologban azert jarat le. Indokot gyart.

Rajott h nem akkora buli a baba.

Sajnalom hogy ekkora farok.

15, valoszinu igazad van , de ezzel most mar nem megy sokra..

2021. jún. 7. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kell elköltöznöd. Ha nem fizetsz a rezsibe stb akkor azt be fogja rajtad hajtani amit fizet mert 2en kellene hogy fizessetek. Megbeszélheted vele h cserében mosol stb rá. De legyen leírva egyezségként.
2021. jún. 16. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
HA a saját hibádon kívüli okból vagy keresőképtelen(úgy értelmezem, hogy igen) akkor viszont el kell hogy tartson. Elköltöznöd sem kell.
2021. jún. 21. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!