Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Működhet megcsalás nélkül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet megcsalás nélkül a házasság, ha előtti kvázi rendszeres volt?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 20:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
Sokaknak bejön a nyitott kapcsolat/házasság. Vagy nulla önbizalmad van és hiszel a csodában vagy a házasság működik és “csak” ez a baj. Ti nem örök hűséget fogadtatol egymásnak. Esetleg örök összetartozást. És ezzel nincs is baj, mindenki másra vágyik. Szerintem kezdd el te is megélni a szexualitásod más emberekkel és jobban fogod érezni magad. Ezzel nem árulod el, nem bosszú szerintem. Csak te is elkezded élvezni a nyitott kapcsolat azon előnyeit,amit ő már annyi ideje élvez.
2021. jún. 3. 18:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Látod,a tied is működik.

Szarul,de működik.

2021. jún. 3. 21:42
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Volt egy parhuzamos 5 evig. Nekem almaim partnere volt. O visszaszeretett a parjaba. Most bwtegeskedek testileg, lelkileg . Covid + mas. Meg mär mai gyerek sem vagyok. En befejeztem. Tobb nem lesz. Mostantol aso-kapa stb. sem valaszt el bennunket a parommal.
2021. jún. 4. 05:21
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy végig csalt, de mégsem hagyott el, hanem megkérte a kezem, és el is vett."

Ó.Te.Jó.Ég... Javaslom, hogy sürgősen keress fel egy szakembert, mert komoly problémák vannak veled.

Segítek, hogy kicsit tisztán láss: ez a férfi (mert feltételezem te nő vagy, annyira tipikus) nem szeret téged, pusztán valamilyen érdekből tart téged magad mellett (anyagi, lakhatás), vagy szimplán, mert szórakoztatja, hogy mekkora egy balek vagy, akivel bármit meg lehet tenni. Úgy ver át és aláz meg téged, ahogy akar, te meg beteg emberként ragaszkodsz hozzá,ez aféle Stockholm-szindróma. Ő a bántalmazód (merthogy ez egy bántalmazó kapcsolat, ne legyenek kétségeid), te meg a kis lábtörlő.

Nyugodtan maradj csak egy ilyen diszfunkcionális, bántalmazó kapcsolatban, ha szereted megalázni magad és stresszben élni, szenvedni.

Ha ezekért nem vagy oda, akkor menj el egy pszichoterapeutához, majd néhány év terápia után talán becsülöd majd magad annyira, hogy egészséges felnőtt emberként tudj társat választani.

2021. jún. 14. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!