Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után csaltad meg a párod? Szerelemből vagy csak a szex miatt? Egyszer vagy rendszeresen? Megbántad?
16.Nagyon erős vonzalom volt+szex miatt mert itthon nincs pár éve.Párszor találkoztunk. Nem bánom.
36/N
Szex miatt. 8 év után. Semmit sem bántam meg. Az embernek szüksége van szexre.
35N
10 év után.
Nem volt szex egy konfliktus után 1,5 éve már.
Szerelmes lettem és ez visszahozta a vágyaimat. Vele nem lehettem együtt soha, de ő keltette fel a szexuális vágyakozást, ezért kerestem mást. 2 hónapig tartott. Előtte egy egyéjszakásom is volt. Velük nem volt jó, így hát feladtam most már. Nem bántam meg. Ahol nincs szex évek óta, ott csak érdekből vannak együtt, nem szexuális partnerek, tehát nem is megcsalás. Más kérdés, hogy ezt a férfiak nem szokták így gondolni, azt hiszik, hogy a nő akkor is a tulajdonuk, ha évek óta nincs köztük szex. Hát csak higgyék...
kb 1 év után, mert iszonyat eltolódott a kapcsolat. Elkezdett ilyen minden széltől is óvó, túlságosan apáskodó lenni. Próbáltam vele megbeszélni, de nem lehetett. Aztán ezzel párhuzamosan a fejemhez vágta, hogy ő mi mindent megtett értem, amit nem is kértem, hogy tegye meg.
Ezzel együtt eltűnt a vonzalom is... mégis ki akar d.ugni az apjával?? (mert olyan volt).
Eddig egyik kapcsolatomban sem. Egyszer majdnem, jó lett volna de nem sikerült. Utólag annyira nem is baj. Egyébkent pedig akkor csak az újdonsag miatt majdnem és mert fiatal voltam. Vonzó csaj volt, én meg pasi. Ez több éves kapcsolatban volt úgy 3 év után. Rég volt. De nem emiatt lett vége sokkal később. Azóta senkit sem. Igaz, most épp nincs senkim, nem is tudnám.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!