Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy a rendszeres megcsalás jó hatással van a kapcsolatokra?
Biztos van olyan eset, ahol a megcsaló ráébred, mit veszíthetne, mert másnál sincs kolbászból a kerítés.
Talán, ha újraértékeli magában ilyenkor a dolgot, akkor lehet ilyenről beszélni.
De én ezt egyszeri alkalom, vagyis inkább egy kaland keretein belül tudom elképzelni.
Aki több emberrel félre járogat, annak semmi értelme..
Hát, hogyne.. végül is csak lerombolod a párod önbizalmát, a szívén és lelkén pedig egy tankkal mész át, hogy aztán hosszú órák gyötrődését és sírását eredményezd, amiben mindig azt kérdezgeti magától: "Miért nem vagyok elég jó neki?" Stb.
Amúgy komolyra fordítva a megcsalás nem old meg semmit, hiszen a probléma gyökere többnyire, hogy nem elégedett a kapcsolatával. Ilyenkor az kéne, hogy az ember a párjába invesztáljon több energiát és megbeszéljék a dolgokat, ha meg nem megy, akkor álljon tovább mindenki.
"lerombolod a párod önbizalmát, a szívén és lelkén pedig tankkal mész át..."
Hm. A feleség boldog, szeretetet, törődést, szexet mindent megkap. Ha mondanák neki, hogy a férjének több éve tartó kapcsolata van, biztos nem hinné el. Hiszen sok szex, a családban Ő a főnök, kirándulások, meg az így édesem, úgy édesem...
Ebben az esetben a férfi baja, hogy a nő a főnök de ezt már nem tudja megfordítani. Szereti, szépnek tartja. A szertő tartással egyfajta bosszút áll. - Igen te dirigálsz nekem? Én meg megcsallak! Így van helyén a lelki világa.
Tudjátok érdemes lenne megkérdezni valakit a többször elvált, megházasodot...
Mit érzett ilyenkor, másként csinálná-e. Kötne-e olyan komprumisszumot ismét amit megtett...Nincsenek szabályok amik mindenkire egyformán vonatkoznak.
Nös ffi45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!