Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pszichológiailag minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológiailag minden rendben van nálam, ha rendszeresen megcsalom a páromat, akit szeretek? Más is van ezzl így?

Figyelt kérdés

Amikor elsőnek megtettem nagyon rosszul éreztem magam. Aztán ahogy többször és többször megismételtem, annál közelebb kerültem ahhoz, hogy mára rutinszerűen lépek félre más nőkkel.

Lehet, hogy nehéz ezt elhinni, de mást viszont soha nem szerettem a páromon kívül. Ő az, akiért tényleg akármit megtennék, hogy jó élete legyen, az egyetlen nő, akit anyám után valaha tisztelni tudtam. Más nőket rajta kívül sivárnak és üresnek érzek, pusztán a szex miatt vagyok velük együtt. Ha elmondanám neki, hogy mi a helyzet, tudom, hogy összetörné, és nem tudnám neki átadni és elmagyarázni, hogy érzelmileg ő az, aki a legközelebb áll hozzám és ez a megcsalás nálam kizárólag a testi igényekről szól, és legfeljebb akkor tudná kielégíteni az étvágyam, ha több nővé át tudna változni.

Néha magam előtt is ijesztő amiket teszek, máskor ettől érzem teljesnek magam.

2021. ápr. 9. 16:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
37%

Ezt nagy hiba volt itt megkérdezni.

40/N

2021. ápr. 9. 16:44
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem, de nem te vagy az egyetlen.
2021. ápr. 9. 16:44
 3/28 anonim ***** válasza:
83%

Tiszteled? Ha tisztelnéd, őszinte lennél hozzá!

Vannak, akik nyitott kapcsolatban élnek, nincs azzal baj, csak tudod, ott korrektek, mert megbeszélik, még te átvágod azt, akit elméletileg annyira szeretsz...

2021. ápr. 9. 16:47
 4/28 anonim ***** válasza:
29%
Miért volt hiba megkérdezni?sajnos az ember ösztönből cselekszik sokszor..
2021. ápr. 9. 16:50
 5/28 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, ha valóban arra lennél kíváncsi, ami a kérdésben foglaltatik, akkor ezt a kérdést nem itt, hanem az Egészség/Mentális egészség rovatban tetted volna fel. Így viszont egyértelmű, hogy csak egy pitiáner provokátor vagy.
2021. ápr. 9. 16:52
 6/28 anonim ***** válasza:
64%
A gerincedet megnézetted már? Csak mert nagyon úgy néz ki, hogy a hiba abból adódik, hogy nincs
2021. ápr. 9. 17:02
 7/28 anonim ***** válasza:
69%
Pfff. Látom attól, hogy kiegyenesedett a gerincük egyesek ugyanolyan állati ösztönszinten maradtak. Nagyon meggyőző, hogy leírod mennyire tiszteled. Csakhogy ezek szavak, a tetteid teljesen mást mutatnak. Ha a nejed állandóan félrejárna de mondaná mennyire szeret és tisztel, te biztos elhinnéd mi? Na ennyire vagy te is komolyan vehető. Szánalmas.
2021. ápr. 9. 17:18
 8/28 anonim ***** válasza:
65%

Értem. Tehát nálad az a tisztelet jele a párod felé, hogy bszol össze-vissza mindenféle jött-ment nővel mellette. Ma is tanultam valamit.

Nem, biztosan nem vagy rendben pszichológiailag. Párkapcsolat helyett inkább járj szakemberhez. Ó te jó ég, milyen párkapcsolat ez? Pff..... Ez egy nagy rakás szr miattad, nem párkapcsolat. És te is csak egy szr vagy, nem több. Egy jellemtelen szr.

2021. ápr. 9. 17:21
 9/28 anonim ***** válasza:
85%
Találkoztam már ilyen emberrel, de barátnője mindig megbocsát neki.
2021. ápr. 9. 17:39
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

Persze, rendben van ez így.

Pont annyira rendben, mint az, ha a párod szeret és tisztel téged, de - általa sivárnak és üresnek érzett - férfiakkal "rutinszerűen" félrelép.

De természetesen nem érez irántuk semmit, csak szüksége van változatos szexuális élményekre, amit te nem tudsz neki megadni.

Szóval szerinted mi a válasz a kérdésedre?

2021. ápr. 9. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!