Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elfogadunk egymásnak, csak a megcsalást nem. Rendben vagyunk?
A barátommal még a kapcsolatunk elején beszéltünk a tiszteletről és az elfogadásról. Megbeszéltük, hogy abba az emberbe szerettünk bele, akit először megismertünk egymásban és hogy nem is akarjuk egymást megváltoztatni.
Azonban ő szeretne visszatérni a cigihez amit én elleneztem. Ekkor csak azt mondta, hogy fogadjam el a döntését. Majd felmerült egy új munkalehetőség ami számomra nagyon jó, a kapcsolatunkat kicsit próbára tenné (többet lennék külföldön) mire azt mondta h nem tudja elfogadni. Ekkor en is azt kértem h fogadja el a döntésem.
Ez megtörtént. De úgy érzem h ez így nem oké.
Mintha a kapcsolatunk kezdene elmenni egy csinálj amit akarsz nem érdekel dologba.
Mar felhoztam egyszer és úgy érzi h most a szabadsagatol akarom megfosztani pedig úgy örült h én nem akarom megfojtani.
Mi legyen???
Köszi
Szerintem ez egyszerű.
Büdös bagó nem tolerálható, el lehet tolni a biciklit és kész.
"felmerült egy új munkalehetőség ami számomra nagyon jó, a kapcsolatunkat kicsit próbára tenné (többet lennék külföldön) mire azt mondta h nem tudja elfogadni."
Egy párkapcsolat a közös jövő tervezése.
Ha elüt a kettőtök jövőképe, illetve nem vagytok társak egymásnak, felesleges erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!