Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pszichológiailag minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológiailag minden rendben van nálam, ha rendszeresen megcsalom a páromat, akit szeretek? Más is van ezzl így?

Figyelt kérdés

Amikor elsőnek megtettem nagyon rosszul éreztem magam. Aztán ahogy többször és többször megismételtem, annál közelebb kerültem ahhoz, hogy mára rutinszerűen lépek félre más nőkkel.

Lehet, hogy nehéz ezt elhinni, de mást viszont soha nem szerettem a páromon kívül. Ő az, akiért tényleg akármit megtennék, hogy jó élete legyen, az egyetlen nő, akit anyám után valaha tisztelni tudtam. Más nőket rajta kívül sivárnak és üresnek érzek, pusztán a szex miatt vagyok velük együtt. Ha elmondanám neki, hogy mi a helyzet, tudom, hogy összetörné, és nem tudnám neki átadni és elmagyarázni, hogy érzelmileg ő az, aki a legközelebb áll hozzám és ez a megcsalás nálam kizárólag a testi igényekről szól, és legfeljebb akkor tudná kielégíteni az étvágyam, ha több nővé át tudna változni.

Néha magam előtt is ijesztő amiket teszek, máskor ettől érzem teljesnek magam.

2021. ápr. 9. 16:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

De most komolyan, mit gondolsz, hogy korrekt dolog az, hogy lefekszel más nőkkel, mert más nőkkel is együtt kívánsz lenni -- úgy, hogy a párodnak ezt nem mondod meg? Nem lenne az a tisztességes, hogy megkérdezed, neki belefér-e ez a dolog és ha azt mondja, nem, akkor elköszöntök, ha meg azt mondja, igen, akkor nem kell tilosban járnod? Vagy lehetséges, hogy pont az a jó, hogy tilosban jársz?

És mit szólnál hozzá, ha ő azt mondaná, hogy hónapok óta szexel random férfiakkal, mert bár téged szeret, de ez neki jó? Teljesen rendben lenne? Nem lepődnél meg? És nem lenne korrektebb, ha előbb leültetne beszélgetni és elmondaná a vágyát, hogy másokkal is, stb.? Akkor te átgondolhatnád, hogy ez neked belefér-e.

2021. ápr. 9. 22:00
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
Majd 1x haza vissz egy csúnya nemifertőzést és elgondolkodik rajta hogy megéri e.
2021. ápr. 9. 22:03
 23/28 anonim ***** válasza:
64%

Mellesleg nagyon szomorú, amit teszel, mert a nőkkel nem is nulla, hanem mínusz tartományban van a kapcsolatod. A kedvesedet megbántod, a többi nőt kihasználod. (És nem feltétlenül azért, mert csak szexre kellenek, hanem azért, mert olyanokkal vagy együtt, akiket sivárnak és üresnek érzel.)

Ha már érdekel a pszichológia: milyen a kapcsolatod anyukáddal?

2021. ápr. 9. 22:05
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

"Azért örülök, hogy a negatív válaszok le lettek szavazva. Én azt godnolom egy kapcsolat két ember magánügye másnak beleszólása nincs. Foglalkozzatok a magatok dolgával. Téma lezárva."

Hátpersze, hogy örülsz. A sok hozzád hasonló ösztönlények pirosaznak azonnal. Felismerték magukat.

Azt viszont nem értem, hogy minek teregeted itt ki a magánéleted, ha magánügynek tartod? Eggyel több felesleges kérdés az oldalon. Ez volt a célod, vagy buksisimit vártál a jellemtelenségedre?

Pff...kész nemi betegség telep lehetsz már.... Undorító.

2021. ápr. 10. 04:06
 25/28 anonim ***** válasza:
63%
Ha a kapcsolat 2 ember magánügye,akkor remélem az érintett hölgy is tud a kalandjaidról, máskülönben értelmetlen amiről beszélsz. Akkor ez már a te titkod csupán. Mondjuk érdekes egy jellem lehetsz, hogy számodra ez jelent vissza igazolást,hogy le van pontozva aki ezt elítéli.
2021. ápr. 10. 06:44
 26/28 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem szól bele okoska, de feltettél egy kérdést, amire válaszokat vártál. Kaptál is, csak nem feltétlen olyat ami a te malmodra hajtja a vizet. Szóval csak azok szóljanak hozzá, akik veled értenek egyet, mert neked csak az a jó? Arra meg miért nem válaszolsz, hogy neked fordítva milyen érzés lenne?
2021. ápr. 10. 07:40
 27/28 anonim ***** válasza:
De hol szerzed a nőket?
2021. ápr. 11. 16:49
 28/28 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt érzem nőként.
2021. ápr. 11. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!