Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim együtt maradtak válás után, anyukám megbocsátotta, hogy apám egy 30 évvel fiatalabbal csalta meg. Látszólag boldogok és minden rendben van. Szerintetek így is marad vagy hamarosan robban a bomba?
Van akinél tud működni ennek ellenére.
Nálam instant szakítást jelent a megcsalás.
F37
Hú de jó lehet úgy együtt lenni valakivel, hogy jól befenyítettem és onnan kezdve nyilván ugyanazt érzi irántam, mint a fiatalabb pipi iránt. Annyira szánalmasak az ilyen öregedő nők, komolyan mondom...
Hogy mi lesz, nem tudom. De ha apád szerelmes volt, akkor megtalálják az utat egymáshoz, ha fél év múlva, akkor fél év múlva, ha 2 év múlva, akkor 2 év múlva, ha titokban, akkor titokban.
Pf anyukad minek ragaszkodik hozza?
Apukad minek ment félre? Mi volt a baja a hazassagaval?
En is hallottam már olyat h egy gazdag masinák volt egy szeretője a beosztottja volt.A pasi nos volt 3 gyereke volt. A szeretonek csinált egy gyereket,ugy volt h otthagyja a feleségét es osszeallnak. Nem hagyta ott a no megszülte a gyereket a masinák meg lett uj szeretője a nőnek meg még uj allast is kellett keresni a csecsemovel.
2 emberek áll,egy aki csinálja egy meg aki hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!