Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szüleim együtt maradtak válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim együtt maradtak válás után, anyukám megbocsátotta, hogy apám egy 30 évvel fiatalabbal csalta meg. Látszólag boldogok és minden rendben van. Szerintetek így is marad vagy hamarosan robban a bomba?

Figyelt kérdés
4 hónapig tartó viszony volt a kolléganőjével, de anyám kérésére apám eljött a munkahelyről. A npt letiltotta mindenhol. Idilli a családi helyzet, sose volt még ilyen jó, de félek, hogy ez csak a látszat.
2020. ápr. 10. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Van akinél tud működni ennek ellenére.

Nálam instant szakítást jelent a megcsalás.

F37

2020. ápr. 10. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:
29%

Hú de jó lehet úgy együtt lenni valakivel, hogy jól befenyítettem és onnan kezdve nyilván ugyanazt érzi irántam, mint a fiatalabb pipi iránt. Annyira szánalmasak az ilyen öregedő nők, komolyan mondom...

Hogy mi lesz, nem tudom. De ha apád szerelmes volt, akkor megtalálják az utat egymáshoz, ha fél év múlva, akkor fél év múlva, ha 2 év múlva, akkor 2 év múlva, ha titokban, akkor titokban.

2020. ápr. 10. 16:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Apám utálja már a nőt szerencsére, mert a nő modott el mindent anyámnak, szóval attól nem félek, hogy visszamegy hozzá :D
2020. ápr. 10. 19:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez engem is kiábrándítana akármilyen nagy szerelemből.
2020. ápr. 10. 19:14
 5/16 anonim ***** válasza:

Pf anyukad minek ragaszkodik hozza?

Apukad minek ment félre? Mi volt a baja a hazassagaval?

2020. ápr. 10. 21:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy a vére hajtja, anya meg szerlmes apuba
2020. ápr. 10. 21:53
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Gratulalok. Majd jon új szerető. Anyukad nagyon buta. Bocs
2020. ápr. 11. 10:28
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Lehet apuci felsobb kategorias mint anyuci. Nokent mondom, volt kapcsolatom atlagos es felso kategorias ferfival is. Utobbival akar osztozkodassal is megeri egyutt maradni.
2020. ápr. 12. 02:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Miert érné meg? Hogy lelkileg szenvedés h van egy masik nője is vagy több?
2020. ápr. 12. 10:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

En is hallottam már olyat h egy gazdag masinák volt egy szeretője a beosztottja volt.A pasi nos volt 3 gyereke volt. A szeretonek csinált egy gyereket,ugy volt h otthagyja a feleségét es osszeallnak. Nem hagyta ott a no megszülte a gyereket a masinák meg lett uj szeretője a nőnek meg még uj allast is kellett keresni a csecsemovel.

2 emberek áll,egy aki csinálja egy meg aki hagyja.

2020. ápr. 12. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!