Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pszichológiailag minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológiailag minden rendben van nálam, ha rendszeresen megcsalom a páromat, akit szeretek? Más is van ezzl így?

Figyelt kérdés

Amikor elsőnek megtettem nagyon rosszul éreztem magam. Aztán ahogy többször és többször megismételtem, annál közelebb kerültem ahhoz, hogy mára rutinszerűen lépek félre más nőkkel.

Lehet, hogy nehéz ezt elhinni, de mást viszont soha nem szerettem a páromon kívül. Ő az, akiért tényleg akármit megtennék, hogy jó élete legyen, az egyetlen nő, akit anyám után valaha tisztelni tudtam. Más nőket rajta kívül sivárnak és üresnek érzek, pusztán a szex miatt vagyok velük együtt. Ha elmondanám neki, hogy mi a helyzet, tudom, hogy összetörné, és nem tudnám neki átadni és elmagyarázni, hogy érzelmileg ő az, aki a legközelebb áll hozzám és ez a megcsalás nálam kizárólag a testi igényekről szól, és legfeljebb akkor tudná kielégíteni az étvágyam, ha több nővé át tudna változni.

Néha magam előtt is ijesztő amiket teszek, máskor ettől érzem teljesnek magam.

2021. ápr. 9. 16:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

Eleve nem vagy kerek, ha minden nőt üres tárgynak tekintesz. Ráadásul ilyen számodra jelentékelenekkel csalod a barátnődet.

Szóval nem, nincs rendben nálad sok minden

De a barátnődet ha belefeszülsz sem fogod szeretni, legalábbis őszintén nem. Ez kétségkívül nem szeretet

2021. ápr. 9. 17:49
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Gáz: ezzel sem magadat, sem a másikat nem tiszteled.
2021. ápr. 9. 17:49
 13/28 anonim ***** válasza:
56%

Fiam neked a pszichológus nem lesz elég. Az ilyen kanokat már heréltetni kell. Állatorvosnál érdeklődök van-e időpont jövőhétre.

Mari néni

2021. ápr. 9. 17:51
 14/28 anonim ***** válasza:
75%

"Ő az, akiért tényleg akármit megtennék, hogy jó élete legyen, az egyetlen nő, akit anyám után valaha tisztelni tudtam."

Nem lehet, hogy inkább az első nő, akire simán csak szükséged van anyukád után?

2021. ápr. 9. 17:52
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Akinek szar a jelleme annak szar is marad. Ezen senki nem tud változtatni.
2021. ápr. 9. 19:25
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
Ezt úgy szokás csinálni, hogy előbb szakítasz a barátnőddel, és utána fekszel le más nőkkel. Nyugi, a barátnőd túl fogja élni, ha szakítasz vele. Pár hónapig szenved majd, aztán feláll a padlóról és keres maga mellé egy férfit, aki megbecsüli.
2021. ápr. 9. 19:29
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A 16-os válaszát csak kiegészíteném:

Te pedig keresel egy nőt, akivel az elején közlöd, hogy nyitott kapcsolatot szeretnél.

2021. ápr. 9. 19:34
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
Ez aztán a tisztelet...
2021. ápr. 9. 20:16
 19/28 anonim ***** válasza:
63%
Csak éppen azt nem tennéd meg érte, hogy hűséges vagy. Értem. Fordítva neked ez hogy esne?
2021. ápr. 9. 21:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy a negatív válaszok le lettek szavazva. Én azt godnolom egy kapcsolat két ember magánügye másnak beleszólása nincs. Foglalkozzatok a magatok dolgával. Téma lezárva.
2021. ápr. 9. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!