Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalàsnak éreznéd ha a párod akit szerettél ,meghalna és a sirjára valaki rendszeresen virágot vinne azzal a felirattal hogy szeretlek?
Mégis ki teszi ezt, az anyja?
Ja igen tutira megcsalás az, ha a szerencsétlen drága Amber hiányzik az anyjának, a húgának, a kolléganőinek, barátainak, satöbbi.
A "szeretlek" nem egyenlő azzal hogy "szerelmes vagyok beléd".
Szerintem ez önmagában nem jelent semmit. Nekem is rakhatnának a síromra egy szeretlekes papírfeclit úgy hogy még én se tudhatnám ki volt mögötte,létezne fura,megszállott emberek,ez önmagában nem jelentheti azt hogy az elhunyt csalta a másikat.
Van más okod feltételezni hogy megcsalt téged? Mert abban az esetben már érthetőbb volna a szituáció.
Akkor ha jól értem nem tudod ki viszi a csokrot. Nem tudom milyen időközönként teszik ki, de egyszer megpróbálhatnád kifigyelni, hogy ki az és megismerkedni vele, ha ennyire nem hagy ez nyugodni.
De egyébként én a lelki békéd érdekében lehet inkább annyiban hagynám. Nem tudni mi történt a múltban, a férjeddel már sosem tudnád ezt letisztázni. Nem biztos, hogy sok értelme van ezen rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!