Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalàsnak éreznéd ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalàsnak éreznéd ha a párod akit szerettél ,meghalna és a sirjára valaki rendszeresen virágot vinne azzal a felirattal hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 11:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
???? Ez milyen beteg kérdés már megint?
2021. máj. 6. 11:58
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Mégis ki teszi ezt, az anyja?

Ja igen tutira megcsalás az, ha a szerencsétlen drága Amber hiányzik az anyjának, a húgának, a kolléganőinek, barátainak, satöbbi.

A "szeretlek" nem egyenlő azzal hogy "szerelmes vagyok beléd".

2021. máj. 6. 11:59
 3/18 anonim ***** válasza:
16%
Ez megcsalás a javából. Miről beszélsz akkor?
2021. máj. 6. 12:00
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon elcseszettnek kéne lennem ahhoz, hogy erről az első gondolatom a megcsalás legyen.
2021. máj. 6. 12:31
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Amíg nincs bizonyítékom arra, hogy tényleg megcsalt, nem. Mert lehet, hogy rokon, barát, őrült kukkoló... nem feltétlen csak olyan, akivel mellettem hancúrozott.
2021. máj. 6. 12:35
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem,ettől függetlenül nem tetszene. Első gondolatom az volna hogy valaki olyan rakta ki akit korábban lekoppintott. Mondjuk az is benne van a pakliban hogy egy rokon tette volna ki de akkor is,nem teszünk ki ilyeneket sírkövekre. A virág rendben van.
2021. máj. 6. 12:45
 7/18 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem testvér nem szülő ... mert nincs.
2021. máj. 6. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ez önmagában nem jelent semmit. Nekem is rakhatnának a síromra egy szeretlekes papírfeclit úgy hogy még én se tudhatnám ki volt mögötte,létezne fura,megszállott emberek,ez önmagában nem jelentheti azt hogy az elhunyt csalta a másikat.

Van más okod feltételezni hogy megcsalt téged? Mert abban az esetben már érthetőbb volna a szituáció.

2021. máj. 6. 13:07
 9/18 A kérdező kommentje:
Volt idő mikor gyanakodtam, aztán elhittem hogy nincs semmi... de a siron található kegyeleti dolgok miatt ujra gyanut fogtam
2021. máj. 6. 13:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha jól értem nem tudod ki viszi a csokrot. Nem tudom milyen időközönként teszik ki, de egyszer megpróbálhatnád kifigyelni, hogy ki az és megismerkedni vele, ha ennyire nem hagy ez nyugodni.

De egyébként én a lelki békéd érdekében lehet inkább annyiban hagynám. Nem tudni mi történt a múltban, a férjeddel már sosem tudnád ezt letisztázni. Nem biztos, hogy sok értelme van ezen rágódni.

2021. máj. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!