Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalàsnak éreznéd ha a párod akit szerettél ,meghalna és a sirjára valaki rendszeresen virágot vinne azzal a felirattal hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 11:54
11/18 A kérdező kommentje:
Csak nehéz figyelmen kivül hagyni. Tul sok, tul személyes kegyeleti dolgok...
2021. máj. 6. 13:21
12/18 anonim válasza:
Istenem. A mai nők már a túlvilágon sem hagyják a párjukat pihenni.
13/18 anonim válasza:
Amikor elgyászoltam a párom. Regisztráltam egy társkeresőre és megtaláltam a profilját.. hát eléggé szíven ütött még így is.. senki sem szereti, ha elárúlják!
14/18 anonim válasza:
Akkor már nem számítana.
A párom szeretője meghalt, és akkor is nagyon rosszul éreztem magam, mert sokszor tényleg a pokolba kívántam. Ugyanakkor tudtam, hogy milyen fontos volt a férjemnek, és nagyon sajnáltam, hogy nem tölthettek több időt együtt. Felvetettem a lehetőséget, hogy menjen el a temetésére.
Érdekes, de ilyen ambivalens érzések egyszerre létezhetnek.
15/18 anonim válasza:
Azért az elég beteg, amikor a férjednek segítesz feldolgozni a szeretője halálát... jesszus.
16/18 A kérdező kommentje:
Ami mèg fura, minden -beszélgetés le van kódolva a telefonom. Semmit sem tudtam megnézni
2021. máj. 6. 14:18
17/18 A kérdező kommentje:
Amugy szerintem nem normális hogy tudod nincs rokonság és mégis rogyásig tele a sir virággal, koszorúval...
2021. máj. 6. 14:26
18/18 anonim válasza:
Normálisnak nem normális de nem feltétlen jelent szeretőt. Lehetnek mögötte a kollégái vagy barátai, szélsőséges példa de a tanároknak például rengetegen visznek virágot a régi diákok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!