Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál ilyen esetben?
Ha a házastársad egy veszekedés alkalmával úgy egy órán át kiabálná, hogy a k anydat, dogolj meg, te gci, rohdj meg... És közben különböző tárgyakat hajigálna irányodba?
Ha esetleg felmerülne kérdésként, mindezt nem egy megcsalásra, atverésre, vagy nem tudom milyen nagy dologra. Vmi rosszul esett, azt szerettem volna megbeszélni normálisan.
Vannak indulatkezelési problémái is, előfordult mhelyen is, hogy kiborult.
De engem folyton le akar nyomni, illetve ez így nem teljesen igaz, mert van, hogy épp normális, de ha vmi átkattan nála, én vagyok az ellenség és ez elég gyakori. Nem kell hozzá sok.
A hitetlenkedőknek írok példát. Múltkor hazajöttem munkából és annyit kérdeztem, mostál, mert láttam, hogy ki van teregetve. Egy tök ártatlan kérdés, mégis ő támadásnak vette, hogy most ezt miért kérdezem, hisz ő szokott mosni... Csak néztem.. És ilyenből millió van.
Volt olyan is, hogy sétáltunk, megbotlottam, erre lebszott, hogy hogy megijesztettem, ne csináljak már ilyet...
Igen, sérült ember, akit bántottak gyerekként, azt gondoltam, majd tudom kezelni, de be kell látnom, hogy nem megy, és már kezd veszélyessé is válni.

A 32-es vagyok, ilyen. Ismerem. Mennek le a gyerekekkel a parkba, épp kimennek az ajtón adok egy vizet utánuk- dühroham, felülbíráltam kritizáltam- szerinte, hogy ő nem vitt.
Autóban beszélgetünk a gyerekek táboráról, mikor kezdődik, mondom én sem tudom, de az emailhez volt egy csatolmány szerintem abban lehetnek a részletek. Mire ő üvölteni kezd (de úgy hogy mindenkinek halálfélelme lesz hiszen ő vezet), hogy nehogymár számonkérjem rajta hogy nem nézte meg az emailt.
Az ég világon minden kritika..bármilyen kérdés, egy hétvégi program megbeszélése, egy bútorcsere, akármi. Egy ártatlan jókedvű társasjáték is változhat ilyenné. Amikor már a gyerekek előre tartanak ettől, azt azért rossz nézni. [link] Itt olvass erről, szerintem ez az a nárcisztikus düh amiről beszélünk.

#41, mindennek van magyarázata és oka.
Az apám is ilyen volt, annak is értem az okát, de a gyerekkorunkat kb pokollá tette.
Akár egy társasjátékból is.
Nekem egész életes program, hogy úgy ne viselkednek, főleg ne a gyerekeimmel.
Életemben három alkalommal szakadt el a film, amikor én is így ordítoztqm másokkal.
Ez pont 3-mal több a kelleténél, de az uccsó is közel 30 éve volt a 40, illetve 54 éves kori válásomkor már semmi ilyesmit nem produkáltak.
Apám esetére visszatérve, ő csak romlott.
Folyamatosan és egyre gyorsabban.

44 Ugyanolyan szr alak vagy, mint a párod. Mert hogy te ebben vagy, egy dolog de hogy szegény gyerek hogy sérül. Te meg cinkostárs vagy. Bárhová mehetnétek, lenne fedél a gyerekkel a fejed felett, de te inkább a kényelemért maradsz.
Ilyen apám volt, nehogy azt hidd, hogy a gyerek mikor felnő nem vesz elő téged is mikor rájön, hogy te meg csak némán tűrted, hogy egy stresszelős , mentálisan beteg gyereked lesz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!