Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnál ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnál ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Ha a házastársad egy veszekedés alkalmával úgy egy órán át kiabálná, hogy a k anydat, dogolj meg, te gci, rohdj meg... És közben különböző tárgyakat hajigálna irányodba?

Ha esetleg felmerülne kérdésként, mindezt nem egy megcsalásra, atverésre, vagy nem tudom milyen nagy dologra. Vmi rosszul esett, azt szerettem volna megbeszélni normálisan.

2021. ápr. 16. 22:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal válnék!!!!
2021. ápr. 16. 23:10
 22/47 A kérdező kommentje:
Pontosan így zajlik, ahogy írjátok. :(
2021. ápr. 16. 23:12
 23/47 anonim ***** válasza:
82%

Sok nő szereti egyébként ezt az áldozati szerepet felvenni és mosolyogva, szinte kedvesen mond olyanokat, amikért a kv anyázódás és tárgyak hajigálása aligha nevezhető meglepetésnek aztán rögtön bántalmazott lesz belőle.

Nem mondom hogy veled is ez a helyzet, csak azt hogy emlékeztet rá.

Mielőtt le leszek hurrogva és elhordva mindenféle idegbeteg gyökérnek, pár példa amikor a kva anyázódás, b+megelés, tárgyak hajigálása teljesen érthető és a MINIMÁLIS reakciónak nevezhető.

- tönkre teszlek, elválok tőled és soha sem fogod látni a gyerekid, teszek róla hogy gyűlöljék az apjukat, stb, stb

- xyz sértettségek felsorolása, loccsan a laptopod a kádban az összes munkáddal.

- leadja a halott anyád arany nyakláncát, amit emlékként őrzöl a zaciba. 🙂

Ez csak pár példa az ismerőseim közül ami eszembe jutott. Szóval lehet hogy a mosolygó fél az ördög és a csapkodó káromkodó a valódi vesztese és elszenvedője a "bántalmazásnak". A világ nem olyan egyszerű mint a GYK-s 5 soros kérdésekben.

2021. ápr. 16. 23:13
 24/47 anonim ***** válasza:
56%

Hát akkor ti meg még olyan emberrel nem találkoztatok, mint a kérdező. Ez egy undorító ember típus. Szándékosan, alattomosan provokálja a körülötte lévőket, hogy aztán ő lehessen az áldozat. Ezek ezt élvezik, hogy kiakasztják a másikat.

A kérdésbeli szituáció gyönyörű példa. Újra meg újra beleköt ugyan abba, természetesen jól időzítve a beszólást. Lásd lefekvés után, mikor már nyugiban lenne az ember, pihenne, bumm bedobja a bombát. Meg most komolya ez a téma is, ha a gyerek rendszeresen jár láthatásra, mit lehet róla beszélgetni a századik alkalommal is? Gumicsont, amiről tudja, hogy gyorsan ráharap a pasi.

Természetesen a pasi sem a megtestesült ártatlanság, de ez a lényeg. A színházhoz kell közönség is, ezért választanak az ilyenek olyan partnert, aki vevő erre, aki hevesen reagál, nem pedig olyat aki nyugiban tűri, mert az nem buli.

Ha tényleg félne és rossz lenne neki, akkor nem a gyk-ra írogatna ki álnaívan kérdéseket, hogy jajj vajon elváljon-e attól a borzalmas embertől, hanem lelépne.

2021. ápr. 16. 23:22
 25/47 anonim ***** válasza:
57%

"És pont ezt a szót használja egy bántalmazó "kiprovokálja".."

Miért, félálomból visszarángatni a csávót azzal amiről már beszéltek, úgy hogy tisztában van vele, hogy a téma általában veszekedéssé fajul, mi ha nem provokáció?

2021. ápr. 16. 23:27
 26/47 anonim ***** válasza:
25 Ennyi nekem nem érne még qva anyázódást.
2021. ápr. 16. 23:34
 27/47 A kérdező kommentje:

24-es,ez már ennyi alapján el is dőlt, hogy ilyen vagyok?? :D

Mit lehet beszélni róla? Mondjuk hogy neki órája van, nekem meg csomó beadandóm, amiket a hétvégén kell megírnom, ki fog foglalkozni a gyerekkel. Megkerdezhette volna, hogy legyen, el is szokta tolni hétköznapra, ötletelhettünk volna együtt, anyuék is szoktak rá vigyázni, ehelyett ideszervezte a húgaekat a két szobás lakásba, ahol az egyikben ő lesz, mert online órája lesz. Szóval sok esélyem van beadandókat írni...

Nekem is ez az otthonom, és szeretem tudni előre, hogy hogy alakul a hétvégém...

Talán nem kellene néhány sor alapján ítélkezni, eddig bárki bármit kérdezett, válaszoltam.

2021. ápr. 16. 23:52
 28/47 anonim ***** válasza:
65%

25

Első alkalommal nem, még lehet a tizedik alkalommal se. De mondjuk a huszonötödiknél? Harminckettediknél? A folyamatos szekálástól előbb utóbb a legbéketűrőbb embernél is elszakad a cérna. Ha meg főhősünk amúgy is indulatos...

2021. ápr. 16. 23:56
 29/47 anonim ***** válasza:
72%

Tehát kérdező téged ne ítéljünk meg pár sor alapján, mert jajj, de ugyan ezen pár sor alapján ítéljük meg a pasit, meg hogy véget vess-e a házasságodnak?

Ok.

2021. ápr. 16. 23:59
 30/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, a helyedben én megírnám a beadandókat! Az ő gyereke, ő intézte hogy átmenjen, foglalkozzon vele! Miért te borítsd a terved ezért?
2021. ápr. 17. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!