Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnál ilyen esetben?
Ha a házastársad egy veszekedés alkalmával úgy egy órán át kiabálná, hogy a k anydat, dogolj meg, te gci, rohdj meg... És közben különböző tárgyakat hajigálna irányodba?
Ha esetleg felmerülne kérdésként, mindezt nem egy megcsalásra, atverésre, vagy nem tudom milyen nagy dologra. Vmi rosszul esett, azt szerettem volna megbeszélni normálisan.
Ilyen előfordult már korábban is?
Ha egyszeri alkalom lenne, akkor nem válnék. Ha hasonló esetek voltak már és rendszeres lenne, akkor igen.
Kiabálás jellemző volt mindig is, bármivel kapcsolatban nemtetszésemet fejeztem ki.
De a múltkor már volt egy beszólása veszekedés közben, amiről írtam is ki kérdést.
Ismertem ilyet
A nő csendben tűrte vagy 20 évig, aztán öngyilkos lett.
Ne várj semeddig!
Kérdeztem tőle, most ezt megint miért csinálta, hogy nem avatott be, mikor korábban már sokszor megbeszéltük.
És ilyenkor azon húzza fel magát, hogy már megint ő a sz@r,semmit sem csinál jól, mindennel bajom van. Pedig nem erről van szó, de ha valami nem tetszik, elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!