Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűtlen férjek milyen esetben szokták a szeretőt választani?
Legtobbszor rossz hazassag miatt lesz a szereto, es nem miatta megy tonkre a hazassag. Nore is vonatkozik.
Van, mikor a szeretovel elviselhetobbe valik, es szinte jot tesz a, hazassagnak. Van, hogy valaki a lassu orlodest valasztja, mert egyik valasztas sem happy end.
Lattam olyat, aki hirtelen elvalt, de hopp, egy negyedikkel allt ossze.
Es van olyan, mint Paul Newman es Joan Woodward hazassaga. A szereto lett elete parja. Elotte mar alkoholhoz nyult, de vegul meglepte. Es a sirig tartott a masodik hazassag.
Bocsánat, az elsőt lepontoztam, mert úgy értettem a kérdést, hogy mikor tartanak szeretőt a férjek.
Nem tudom, mikor választják a szeretőt, de egyetértek, hogy sokan az anyagi biztonság miatt maradnak inkább házasságban. Továbbá ha vannak gyerekek, akkor sem fognak csak úgy kiugrani a házasságból, még akkor se, ha a szerető jobb nő és nincsenek anyagi gondok.
Egyébként nagyon sokan nem szerelemből szeretőznek, én legalábbis több nem kispályással beszéltem itt is és ezek abban a pillanatban dobbantanak, amint az a veszély fenyegeti őket, hogy szerelmesek legyenek a szeretőjükbe. Max. azok mennek bele szerelmi titkos kapcsolatba, akik érzemileg ki vannak éhezve, de a többségnél nem erről van szó, csak a szex motiválja őket, bármit higgyen is a szerető. Csak szexért nem fog elválni egy férfi se, a szerelem elől meg el fog menekülni. Tehát nagy eséllyel aki szeretőt tart, az nem szerelmes. Vannak kivételek, én is tudok, az általános forgatókönyvet írtam le.
Szerintem meg azért keresnek mást,mert otthon mindenki hülyének nézi a másikat.Nem tudnak semmit sem megbeszélni. Pl a szexet sem,a ki hogy szeretné.Vagy mivel lehetne egy kicsit feldobni a dolgot.Vagy azért mert a nők nagy része nagyon le van pukkadva.nem törődik magával,slampos.
Sok nő nem is kezdeményez otthon,pedig ez a pasinak fontos lenne,hogy kell még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!