Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az esetben, ha a férfi kezdeményezi a válást, annak mi az oka?
Én azt látom, hogy többségében nők adják be a keresetet, ha akar megromlott a kapcsolat, vagy megcsalta a férj.
A férfiak ha valami nem jó, akkor megcsalják a nőt, de a házasságban bent maradnak.
A férfiak is általában megcsalás miatt, vagy azért mert ráébredtek, hogy a nő pofátlanul feji őt, mert igazából csak a lóvé miatt van vele!
A másik ok, a punci! At köztudott, hogy a nők nagy része gyűlöli a hímvesszőt és alapjában véve a férfiakat is. A szex többnyire a beetetési időszakban alkalmazott stratégia, a mennyisége és a minősége az idő előrehaladtával szignifikánsan csökken. A férfiaknak van igényük a szexre, a nők számára inkább abúzusként megélt dolog. Így a nő a kapcsolat stabilizálódása után többé nem ad puncit! A férfi pedig sok esetben nem szerene ilyen életmódot, ahol neki nem jár semmi öröm, csak pénzkeresés, feladatok, szenvedés, tortúra, boldogtalanság és halál!
Huh 3-as, Te aztán nagyon frusztrált vagy.
Mi az, hogy a nők többsége? Találkoztál egy-kettő ilyennel egyáltalán vagy csak keserű a szőlő, mert neked nem jutott "punci"?
Képzeld közel 40 évesen, én akarom többször a "hímvesszőt" és nem a párom.
A férjem úgy csalt fűvel fával, hogy sosem mondtam nemet a szexre, és nem is csak fadarab voltam.
Felháborító a hozzászólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!