Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok, megéri elválni?
Figyelt kérdés
A házasságunk teljes roncs, a férjem sokkal jobban keres nálam, a gyermekünk (11)se hagyná itt a szupi házat - én max panelba mehetnék. De nincs szex,puszi,ölelés már 2 éve. általában sok pasi rám ír de nem csaltam még meg , válni kellene de félek amúgy nem lenne normális kapcsolatom ezek a férfiak tuti csak d.gni akarnának. A gyermekem is elveszteném amit nem bírnék ki. De éljem le az életem szerelem nélkül? Ez annyira rémisztő úgy szeretnèk valakivel csókolózni hozzábújni, kézenfogva sétálni, szexelni... ezeket a dolgokat 40 évesen már esélytelen elérni? A férjemmel semmi esély , ő se szeret én se már többször kimondtuk, azt mondja mehetek de a gyerek marad. Ez az otthona én se tenném ezt meg vele (állatai is vannak) félek ha elmegyek elveszítek mindent, és egyedül halok meg. Ha maradok a gyermekem megmarad.2021. márc. 29. 00:19
31/32 anonim válasza:
Én 7 évvel később vagyok hasonló történetben. Megbántam, hogy nem váltam el akkor, korábban. Egy halott kapcsolatban létezni, rossz hatású az önbecsülésre, a nőiességre. Még egyedül is jobb, mint abban élni. A gyerekeknek is rossz minta ez. Persze az valóban így van, hogy ebben az életkorban nehezebb jó kapcsolatra találni. Tehát pusztán azért, mert biztos lesz másik és keresni keresni megszállottan, ebben nem hiszek. Igaz, látok ilyeneket, akiknek összejött. Én a saját helyzetemet és a mögöttem lévő éveket sajnálom, mert amiatt kellett volna elválni, akkor amikor ez még könnyebben megoldható lett volna.
32/32 anonim válasza:
#10-nél jobban én sem mondhatnám, mindent leírt, amire gondoltam!
És ne félj, nem veszíted el a gyereked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!