Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek aról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek aról ha valaki csak azért szül gyereket, mert lassan 40 éves lesz?

Figyelt kérdés
A sogornőm is ilyen azért ment férjhez mert jött a baba.Meg lassan 40 felé jár.Közben folyamatosan veszekednek a férjével.Mindekivel összeuszit mindenkit,főleg a férjét.Mindig ha veszekedni akar(mert unatkozik otthon,mert mindent az édesanya csinál meg neki),a férfét küldi rá mindenkire.Mindkét szomszédjával összeveszet.A férfjével akarta megveretni öket!Mindenkin uralkodni akarnak,ha nem az van amit ök akarnak!Nagyon undok,őnző természete van.Szerintem a férje is csak azért van vele,mert nincs hova mennie.
2010. febr. 9. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Ki nem álhatod mi?
2010. febr. 9. 13:42
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

az eredeti kérdésre válaszolva, nagyon jól teszi, hogy vállal babát, ez az életben az egyik legjobb dolog, anyává válni, jól döntött, hogy nem hagyja ki ezt az élményt.

a kérdés további rész meg max. a közvetlen környezetét érinti ennek a nőnek, az eredeti kérdésedhez nincs sok köze.

2010. febr. 9. 13:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon utálom.Legfőfképpen ezért amit leírtam.,eg azért mert az elvárja ö rajta mindenki segitsen ha bajban van,de ha az a másik van bajba azón nem segít.Esetleg jó sok pénzért!Az édesanyát is csak akkor viszi el az autóval ha pénz ad érte,ha nincs pénze ö rajta múlana éhen is hallhatna!Csak adig jó neki mindenki az anyósa is amig pénzeli,utána ha nincs pénze nagyon csúnyán beszél vele!
2010. febr. 9. 13:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Az utolsónak.De akkor azért nem kell neki férhez mennie.Hogy folyamatosan csak veszekenek!A gyereküket is ütik vágják!
2010. febr. 9. 14:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Remélem érthetően irtam le.Szóval ö csak azért szült ,hogy itthon lehessen.A gyereket meg bántják többször is .Az ilyen minek vállal gyereket?
2010. febr. 9. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor sokakban elnyomja az anyai ösztön a józan észt. Ismerek én is olyant, aki bevallotta, hogy nem boldog a férjével, de nagyon kell neki a gyerek. Meg hát benne van a korban. Úgyis megszívja, mert a csoda mindenütt három napig tart, a gyerek felnő, és kínlódhat 40 évig a férjével, vagy ő vele. Ha annyira elviselhetetlen az életük, akkor meg előbb-utóbb elválnak majd, aztán leshet, hogy gyerekkel, 40 évesen kit fog érdekelni...
2010. febr. 9. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát utálatos az ilyen,az már biztos!Gyereket akkor vállaljon az ember,mindegy mennyi idős,mert akarja és ne azért,mert 40éves.És ha valaki terhes lesz,nem kell mindenáron férjhez menni!És nem értem,hogy gondolkodhat valaki ennyi idősen igy,hogy mindenkivel veszekszik meg a férjén is uralkodik!Egy férfi részéről meg nem mentség,hogy eltűr egy ilyen némbert!Álljon a sarkára és beszéljen a sógornőddel!

De lehet csak a terhessége megy az agyára!Szegény kisbaba,aki még meg se született!:(((((

2010. febr. 9. 14:06
 8/13 A kérdező kommentje:
De megszült márt.A nyomorba meg az örökös veszekedésbe kettőt is
2010. febr. 9. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ennek semmi köze az életkorához. neki a személyisége ilyen...
2010. febr. 9. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

"az eredeti kérdésre válaszolva, nagyon jól teszi, hogy vállal babát"

jah k.rva jó, vállaljon és neveljen belőle bűnözőt, ennyire sötét vagy? Gondolhatod, hogy ha ráküldi mindenkire a férjét, meg mindent erőszakkal akar megoldani, akkor milyen gyereket fog nevelni. Lehet pont a te gyerekedet fogja egyszer megölni az ő gyereke. Tudod pillangó effektus.

2010. febr. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!