Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek aról ha valaki csak azért szül gyereket, mert lassan 40 éves lesz?
Figyelt kérdés
A sogornőm is ilyen azért ment férjhez mert jött a baba.Meg lassan 40 felé jár.Közben folyamatosan veszekednek a férjével.Mindekivel összeuszit mindenkit,főleg a férjét.Mindig ha veszekedni akar(mert unatkozik otthon,mert mindent az édesanya csinál meg neki),a férfét küldi rá mindenkire.Mindkét szomszédjával összeveszet.A férfjével akarta megveretni öket!Mindenkin uralkodni akarnak,ha nem az van amit ök akarnak!Nagyon undok,őnző természete van.Szerintem a férje is csak azért van vele,mert nincs hova mennie.2010. febr. 9. 13:31
11/13 anonim válasza:
Eredeti kérdésedre válaszolva, ne szüljön azért, mert kifelé megy az időből, akkor szüljön, ha akarja is azt a kis csöppséget.
Amúgy meg ha bántják a gyereket, akkor szólni kell a gyermekvédelmiseknek. Nem egy olyan esettel találkoztam már, ahol csak akkor szóltak a közeli hozzátartozók, amikor már a gyereknek tört keze, lába, koponyája. Mit tehet erről az a szegény gyerek!!! Sajnálom őket :(
12/13 anonim válasza:
Akkor szomorú,ha 2 gyereket is szült!Szép példát mutat!El kell küldeni egy pszichológushoz!:)
13/13 anonim válasza:
A TE személyes utálatodnak kb. semmi köze nincs ahhoz,hogy ki mikor szeretne gyereket.Ha úgy látod,hogy neki nem való gyerek,akkor sem tudsz sok mindent tenni ellene.Ha szülni akar,úgyis szülni fog.Ne hidd,hogy én minden családtagot imádok,de azért arra nem vetemednék,hogy megszabjam nekik,mikor vállaljanak gyereket,vagy hogy azért pocskondiázzak valakit,mert ennyi meg annyi idősen szül. Viszont azt nem tagadom,én is kiadtam már magamból a dühömet,és eligazítottam,akit elakartam,de ez csak olaj volt a tűzre.Rájöttem,hogy ennyi erővel a saját életembe is fektethetem a feles energiákat.Megváltoztatni ugyanis nem tudok senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!