Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes egyébként a szitu.
Ha egy nő kerül ilyen témával kapcsolatban szóba, aki összevissza dug, akkor 10-ből 9 nő teljes mellszélességgel előadja, hogy ehhez joga van, csak kiéli magát, nincs ezzel semmi gond, majd talál normális kapcsolatot.
Ha egy férfiről van szó, akkor ő biiiiztos sohaaaa nem változik meg.
ÉS EZEK UTÁN, megy a rinya, hogy a nők mennyire hátrányosan vannak megkülönböztetve a lazább szex terén. Ja, látszik.
Egyébként meg, bármikor megváltozhat bárki. Nekem van olyan ismerősöm, aki tényleg rengeteg csajt fektetett meg, aztán jött egy, aki jobban megfogta. Évek óta házasok és sosem lépett félre a csaj mellett, annyira imádja. Már gyerek is van.
Ja de érzékeny valaki. Én meg a nagy pálfordulásokban nem hiszek, de támogassuk csak a kérdezőt a hülyeségben, legyen az ezredik balek aki bedől a nőcsábász dumájának. Hát sok sikert hozzá!
Az 5. Válaszoló meg azért szólt be, mert mindegy mit írunk, akkor is a csávó rizsáját benyeli és szidni fogja a férfiakat, ergo ha hisz neki az abaj ha nem akkor az, akkor is férfiellenes lesz. Az egész kérdés az, ugye?
" Nekem van olyan ismerősöm, aki..."
A lottó ötöst is megnyerik sokan, mégsem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!