Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
#10: Jogos. A szexizmus és a lepontozó femcelek az oldalon viszont elég gyakoriak.
12/19 anonim válasza:
Te fogod megváltozatni, kérdező:)
13/19 anonim válasza:
" Nekem van olyan ismerősöm, aki...sosem lépett félre, még gyerek is van". Hát, ez együtt full garacia arra, hogy sose nézzen ezután másra a fickó. Főleg mikor a legtöbb nőcsábász házas.
14/19 anonim válasza:
#13: Nem, semmire sem garancia. Ezt hol írtam? Csak az unalmas, hogy egy nő akármit csinál, kihozzátok belőle, hogy szent. A férfi meg gonosz. Unalmas. De, tényleg. Lassan átnevezhetnénk az oldalt asszonysutyorgónak.
15/19 anonim válasza:
#14 azt te is nagyon jól tudod, hogy a valóságban ez nem így van. Még mindig negatívabban ítélnek meg egy kalandozós nőt, mint egy férfit. Legalábbis itt Kelet-Európában, ide minden pozitív változás lassan ér el...
16/19 anonim válasza:
Nem osztom 14. Ha megfordítjuk a kérdést és ha úgy tenné fel a ffi kérdezőnk mondjuk, hogy van egy nő aki eddig minden paliját megcsalta és felaljánkozik szinte bárkinek, bízhat e benne, arra is azt írnám, hogy felejtse el, nem bátorítom, hogy vegye komolyan. Volt ilyen kérdés is régebben és nem emlékszem arra, hogy a nők empatikusabbak lettek volna vagy elnézőbbek, sőt az ítélkezésben nagyon erősek vagyunk. Szerintem túlságosan érzékeny vagy.
17/19 anonim válasza:
#15: Honnét tudnám, ha nem azt látom, amit írsz?
#16: Nőcsábászról volt szó, nem félrelépésről. Egy nőcsábász nem feltétlenül lép félre. És egy félrelépő sem feltétlenül nőcsábász. Abban egyetértek, hogy megcsalásnál mindenki szidja a másikat.
Abban is igazad van, hogy lassan már tényleg érzékeny vagyok erre. Unalmas már ezt a kettős mércét olvasni.
19/19 anonim válasza:
Tapasztalatbol irom neked, hogy nem.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!