Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok, megéri elválni?
"40 évesen erre már nem sok esélyed van. A korodbéli férfiak vagy:
- nősek (és csak szeretőt akarnak)
- elváltak (és örülnek, hogy végre nyugodt, felelősség nélküli életet élhetnek)
- agglegények (és 40 körül már pláne nem is akarnak komoly kapcsolatot)."
Kérdező erre is neked reagálnék mert idióta a 17-es
Szóval. Korod miatt ne maradj egy rossz kapcsolatban. Egyrészről távolról sem vagy idős, másrészt ez nem kifogás. Inkább ne legyen szerelem, mint ilyen langyos fos.
Másodjára
negyven felett a férfiak ugyanúgy vágynak komoly kapcsolatra, aki ezt írta vagy nőt nem kapott férfi vagy elkeseredett nő
Érdekes én a környezetemben csomó szingli negyvenest látok, és élik az életüket. Férfiak nők. Van aki 45 évesen házasodott, Sőt volt aki 62. Ez most számít? Gondolod ők már nem szerelmesek? Dehogynem.
Sokkal több kétségbeesett húszast látok, mint negyvenest. Nekem egy szál gondom sincs azzal, hogy jó pasik udvaroljanak és meglepő módon negyven felett és alatt is kezdenének komolyan.
Neked itt max lehúzzák az eleve alacsony egódat. Nő akkor kap férfit mikor akar. és ha csak szex lesz? Komolyan, azzal mi a baj?Főleg ahhoz képest amiben vagy. Inkább kell egy jó dugás helyett egy rossz kapcsolat?
Szexben is kaphatsz megbecsülést, ráadásul hidd el, sokan házasodnak másodjára is, ha épp erre vágynál
Hidd el, azért meg harminc, negyven, ötven akárhány év felett vagy, nem csak a nők vágyhatnak komolyabb kapcsolatra. Elég szánalmas gondolat, hogy a férfiak csak dugni akarnak x év felett. Gondolom a kommentelő egy gettóban él
Egy dolog miatt lehet nektek ilyen mentalitással nehéz, mert görcsösen akarjátok és féltek egyedül lenni
40 éves nőként írom, hogy a 17-esnek nagyon igaza van.
Nincs értelme válni.
Viszont keresnék egy szintén házas, korombeli szeretőt, aki hasonló házasságban él.
Feladtam :D Itt csak rettentő rusnya negyvenes nők osztogatnak tanácsot :D
Maradj tényleg házas az tök jó lesz, nem nyomorít meg egy életre a szeretősdi
Ne is becsüld magad, hidd el egy férfinek sem fogsz már kelleni, hova is gondolsz
Nos elolvastam 17-es válaszát:
"Az persze lejött, hogy nem csak szexet akarsz, hanem szerelmet is (" csókolózni hozzábújni, kézenfogva sétálni"), azonban el kell keserítselek: 40 évesen erre már nem sok esélyed van."
Ez eddig komolyan a legszomorúbb amit olvastam ezen az oldalon.
Ismeretségi körömben szinte minden második házasság rossz. Én pont azokat látom boldognak, akik váltak. És igen, negyven felett is. És talált párt.
Mindenki minden korban vágyik ölelésre és bújásra. Egy-egy ember fel sem fogja itt, hogy az ostobaságával milyen rombolást tud másnál végezni. Egy eleve önbizalomhiányos nőnek még ilyet írni, hogy úgysem fog kelleni senkinek. Ez szánalmas.
40 éves nőként baromi nehéz:
- független,
- heteroszexuális,
- nem idegbeteg,
- még elköteleződni vágyó
férfit találni. Nem lehetetlen, de nehéz.
Mondjuk ha bedöglene a házasságom, nem is akarnék. Elég a férfiakból, 15 éves korom óta mindig sündörgött körülöttem valaki. Inkább valami laza, ám monogám kapcsolatot alakítanék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!