Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok, megéri elválni?
Nem értem ezt a siránkozást. Most a korod miatt maradnál egy rossz kapcsolatban?
Fel nem fogom egyesek hogy gondolkodnak. 65 évesen is elválnék, ha nem menne.
Egyébiránt negyvenes éveimben járó nő vagyok, és harminctól a százig bepróbálkoznak a mai napig. Szóval valami gáz lehet nálad. Biztos sokan csak meg akarnak engem is dugni, bár nekem ezzel semmi gondom, de jó páran randiznának.
Egy nő nem a korától lesz szép, jó, kívánatos. Persze változunk idővel. De ezzel a mentalitással öregebb vagy egy 85 évesnél.
Kisugárzás az kéne
Nehéz lesz előlre elmondom! Még vissza is sírod majd ezt a langyosfos életet! Így még valamennyi megbecsülést kapsz, mint feleség, de ha egyedűl maradsz a kanok prédaként tekintenek rád.. és igen 99% dugni akarnak majd, jól látod..
Nyitott házasságot választanám, ha vissza tekerhetném az időt!
Azért mert a ferjed azt mondja, hogy a gyerek marad, még nem lesz úgy. Valás esetén, ha van hova menned, van munkád, és nem vagy alkoholista stb., akkor neked fogják ítélni a gyereket.
Ha hazassagban lett szerezve a vagyon (ház stb.) mindennek jár a fele!!!
A gyerek az anyáé!!!! Elsősorban. (Lehet lepontozni nyugodtan)
Ha ilyen helyzetben lennék, egy ilyen arrogáns f*sszal, az k*rvaisten, hogy minden létező módon igyekeznék besározni, ahol, és ahogy csak tudom! Ha ő úgy, akkor én is úgy.
A gyerek nem az övé, te vagy az anyja, Te szülted, Te hortad a szived alatt 9 honapig. Barátnőm ugyanebbeb a helyzetben volt.... Ráfogott mindent a birosagon. (Ott mondjuk a pasi felre is lepett, es errol bizonyitek is volt) Megkapta a gyereket, apukanak meg annyi joga volt, hogy lathatta a gyereket hetvegente, meg fizethette a gyerektartast.
Az a baj, hogy te mindent akarsz. Akarnád a gyereket. Akarnál egy kapcsolatot. Akarnál jókat szexelni. De akarnád a kényelmes egzisztenciádat is.
Azt nem mondhatom meg, hogy mit tegyél, de elmondhatom, milyen választási lehetőségeid vannak:
1) Maradsz a kapcsolatban. Élhetsz tovább a "szupi házban", élvezheted a pénzt. Ott lesz a gyerek továbbra is és betöltheted az anyaszerepet.
2) Lelépsz. Lőttek a háznak, az anyagi jólétnek. Mehetsz egy panelba. A gyereket valószínűleg neked ítélik, de onnantól kezdve neheztelni fog rád, amiért az életét "tönkretetted" (igen, a gyerek így fogja értelmezni). Az apa kéthetente elviszi hétvégén. Ebben az időszakban viszont kefélhetsz önfeledten.
Az persze lejött, hogy nem csak szexet akarsz, hanem szerelmet is (" csókolózni hozzábújni, kézenfogva sétálni"), azonban el kell keserítselek: 40 évesen erre már nem sok esélyed van. A korodbéli férfiak vagy:
- nősek (és csak szeretőt akarnak)
- elváltak (és örülnek, hogy végre nyugodt, felelősség nélküli életet élhetnek)
- agglegények (és 40 körül már pláne nem is akarnak komoly kapcsolatot).
Ezek az opcióid vannak. Mérlegelj, és dönts. De úgy dönts, hogyha egyszer léptél, onnantól kezdve nincs visszaút! Szóval tényleg alaposan gondold át, mit akarsz az élettől!
Bennem is voltak félelmek, de én végül megléptem. Rohadt nehéz volt, de felálltam belőle, rendeződött az életem a nehézségek után és lett egy szuper, törődő párom.
Nekem az adta meg a végső lökést, hogy elképzeltem, hogy nem válok el és öreg koromban csak arra tudok majd gondolni, hogy mi lett volna, ha lett volna elég bátorságom lépni.
Hagytam magamnak időt meggyászolni a veszteséget, jártam pszichológushoz, rendbe hoztam a testemet is sporttal és csak akkor kezdtem ismerkedni, mikor már egyedül is kerek egésznek éreztem magam. Ekkor fél év tömény csalódás következett a felhozatal miatt, de mikor elegem lett az ismerkedésből és elhatároztam, hogy akkor inkább egyedül maradok, akkor jött az életembe a párom. Nyáron leszünk 2 éve együtt. Ha valamiért véget ér majd, akkor is megérte elválnom. Egy pillanatra se bántam meg.
Amúgy szerintem próbáljátok meg egy kicsit külön. Költözz el, nézzétek meg, milyen a másik nélkül. Rá fogsz jönni, hogy nem annyira félelmetes, mint gondolod. Nem baj, ha a gyerek nem megy veled (én megértem, hogy a kiskamaszod nem akar kiszakadni a megszokott, jó körülményei közül), attól te láthatod őt, amikor akarod és mehet majd hozzád, amikor akar. Jól fog esni neked egy kis én-idő, foglalkozz magaddal, hátha felnyitod a férjed szemét. Ha nem sikerül, akkor már nem is lesz olyan nagy a végső változás..
13 hallod téged kezelnek, remélem.
Maradjon egy langyos házasságban, mert majd jól megdugják, ha nem.
A gyereket valószínűleg neked ítélik, de onnantól kezdve neheztelni fog rád, amiért az életét "tönkretetted" (igen, a gyerek így fogja értelmezni). Az apa kéthetente elviszi hétvégén. Ebben az időszakban viszont kefélhetsz önfeledten."
Kérdező ez nagyon nem így van, csak az értelmi fogyatékosoknál.
Normál esetben egy gyereket kihagyják a szülők a válásból és nem sérül, mert megérti, hogy a szülők őt ugyanúgy szeretik, és a két fél közös felügyeletet kap. Szánalmas a fent leírt gondolkodás, csak ott van ilyen, ahol a gyereket az anya fegyverként használja és kihasználja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!