Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok, megéri elválni?
De, ha külön költöznél és elvállnál a férjedtől nem találkozhatnál a fiaddal és nem lehetne nálad? Gondolom megmaradna a közös felügyelet.
Ha boldogtalan vagy akkor mindenképpen lépned kellen.
"ezek a férfiak tuti csak d.gni akarnának"
"úgy szeretnèk valakivel csókolózni hozzábújni, kézenfogva sétálni, szexelni"
De hat akkor te is azt akarsz, nem?
36F incel
Ha kimondtátok, hogy nincs szerelem és nem éreztek már semmit, akkor miért nem tartotok szeretőt? Neki sincs senkije? Egy 40 körüli férfi bőven igényli ezt.
A gyermekeidnek sem jó, ha egy az élettől megkeseredett anyát kapnak egy boldog lelkileg kiegyensúlyozott helyett.
4, A törvény előtt elvileg egyenlő nő és férfi. A bíró gyakorlat miatt ítélik a nőnek a gyereket legtöbbször amit én messzemenően elítélek és undorítónak tartok.
Illetve házasság előtt szerzett vagyonnak nem jár a fele. Abból semmi sem jár.
2es!
Nem csak du.gni akar a kérdező, hanem igazi kapcsolatot! Amihez persze a szex is hozzátartozók, de nem kizárólag arról szól. Nagy különbség.
Szerintem el kellene válnod minél előbb. Ha most belevágsz, sokkal könnyebben találhatsz társat, mintha még évekig várnál. A gyereked mindenképp megmarad, ne hidd, hogy a válással elveszíted! Egyezzetek meg közös felügyeletben.
Lehet, hogy kezdésnek egy sima szexkapcsolat is jót tenne, helyretenné az önbizalmad, erőt meríthetnél belőle. Ha képes vagy tiszta fejjel belemenni, nem fogsz rosszul járni. Kezdj el törődni magaddal, éld meg a nőiességed, érezd jól magad a bőrödben, és hamar észrevesznek majd olyanok is, akik nem csak dugni akarnak.
Ne halogass, mert te is tudod, hogy ha benne maradsz egy kihűlt házasságban, azzal a biztos boldogtalanságot (avagy a boldogtalan biztonságot) választod. Hidd el, a gyereked is azt akarja, hogy boldog légy. Ha nagyobb lesz, biztosan meg fog érteni, ne félj.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!