Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 40 éves nő vagyok, megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves nő vagyok, megéri elválni?

Figyelt kérdés
A házasságunk teljes roncs, a férjem sokkal jobban keres nálam, a gyermekünk (11)se hagyná itt a szupi házat - én max panelba mehetnék. De nincs szex,puszi,ölelés már 2 éve. általában sok pasi rám ír de nem csaltam még meg , válni kellene de félek amúgy nem lenne normális kapcsolatom ezek a férfiak tuti csak d.gni akarnának. A gyermekem is elveszteném amit nem bírnék ki. De éljem le az életem szerelem nélkül? Ez annyira rémisztő úgy szeretnèk valakivel csókolózni hozzábújni, kézenfogva sétálni, szexelni... ezeket a dolgokat 40 évesen már esélytelen elérni? A férjemmel semmi esély , ő se szeret én se már többször kimondtuk, azt mondja mehetek de a gyerek marad. Ez az otthona én se tenném ezt meg vele (állatai is vannak) félek ha elmegyek elveszítek mindent, és egyedül halok meg. Ha maradok a gyermekem megmarad.
2021. márc. 29. 00:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

De, ha külön költöznél és elvállnál a férjedtől nem találkozhatnál a fiaddal és nem lehetne nálad? Gondolom megmaradna a közös felügyelet.

Ha boldogtalan vagy akkor mindenképpen lépned kellen.

2021. márc. 29. 00:21
 2/32 anonim ***** válasza:
37%

"ezek a férfiak tuti csak d.gni akarnának"

"úgy szeretnèk valakivel csókolózni hozzábújni, kézenfogva sétálni, szexelni"

De hat akkor te is azt akarsz, nem?

36F incel

2021. márc. 29. 00:41
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Ha kimondtátok, hogy nincs szerelem és nem éreztek már semmit, akkor miért nem tartotok szeretőt? Neki sincs senkije? Egy 40 körüli férfi bőven igényli ezt.

A gyermekeidnek sem jó, ha egy az élettől megkeseredett anyát kapnak egy boldog lelkileg kiegyensúlyozott helyett.

2021. márc. 29. 00:46
 4/32 anonim ***** válasza:
76%
Attól még, hogy a férjed azt mondja, hogy a gyerek nála marad a törvény nem igazán így szól. Ha csak nem volt házassági szerződésetek, akkor mindennek a fele jár neked és a gyereket alapvetően az anyának ítélik, kivéve ha kizáró tényez (pl.: alkoholizmus, bűntetett előélet, szerhasználat) áll fenn. Nem kéne így elkeseredni csak azért, mert a férjed azt mondja hogy semmit nem kapnál
2021. márc. 29. 00:47
 5/32 anonim ***** válasza:
65%

4, A törvény előtt elvileg egyenlő nő és férfi. A bíró gyakorlat miatt ítélik a nőnek a gyereket legtöbbször amit én messzemenően elítélek és undorítónak tartok.

Illetve házasság előtt szerzett vagyonnak nem jár a fele. Abból semmi sem jár.

2021. márc. 29. 00:51
 6/32 anonim ***** válasza:
82%
Az örökségnek sem jár a fele, de a házasság előtt szerzett vagyonnak is csak akkor nem jár a fele, ha bizonyítottan a házasság előtt szerezte. Erre szoktak házassági szerződést írni, hogy le legyen írva ki mivel érkezett a házasságba.
2021. márc. 29. 00:57
 7/32 anonim ***** válasza:
67%
Hát nagy kaland egy ingatlanról bebizonyítani, hogy mikor lett szerezve föld hivatali tulajdoni lap alapján.
2021. márc. 29. 00:59
 8/32 anonim ***** válasza:
91%

2es!

Nem csak du.gni akar a kérdező, hanem igazi kapcsolatot! Amihez persze a szex is hozzátartozók, de nem kizárólag arról szól. Nagy különbség.

2021. márc. 29. 01:14
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Meg!
2021. márc. 29. 01:16
 10/32 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem el kellene válnod minél előbb. Ha most belevágsz, sokkal könnyebben találhatsz társat, mintha még évekig várnál. A gyereked mindenképp megmarad, ne hidd, hogy a válással elveszíted! Egyezzetek meg közös felügyeletben.

Lehet, hogy kezdésnek egy sima szexkapcsolat is jót tenne, helyretenné az önbizalmad, erőt meríthetnél belőle. Ha képes vagy tiszta fejjel belemenni, nem fogsz rosszul járni. Kezdj el törődni magaddal, éld meg a nőiességed, érezd jól magad a bőrödben, és hamar észrevesznek majd olyanok is, akik nem csak dugni akarnak.

Ne halogass, mert te is tudod, hogy ha benne maradsz egy kihűlt házasságban, azzal a biztos boldogtalanságot (avagy a boldogtalan biztonságot) választod. Hidd el, a gyereked is azt akarja, hogy boldog légy. Ha nagyobb lesz, biztosan meg fog érteni, ne félj.

44F

2021. márc. 29. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!