Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek elváltak a szülei: Kinél maradtatok?
Az én szüleim is válnak 16 év után :( Nagyon rossz látni hogy mindig mindenen szinte veszekednek. Ha tényleg elválnak, akkor anyummal szeretnék maradni, mert úgy érzem hosszú távon ő képes gondoskodni rólunk. Tudom apa is fel tudna nevelni de mindenképpen ragaszkodom anyához. Attól félek, hogy apa el akar majd venni anyától minket (van egy húgom). Szerintetek ebben a helyzetben mi a teendő?
16/L
5 voltam és anyánál maradtam, pedig ment a harc értem :) de szerencsére megnyugodtak s tök jó fejek egymással is.
23/L
Váláskor a bíróság hazánkban mindig az anyának "adja" a gyereket/gyerekeket. Én így tudom.
Én anyámnál maradtam.
ez a "mindig" így nem igaz már..hála az istennek/bíróságnak.
Az én esetemben /F/ semmihez nem ragaszkodtam , de a 9 éves fiam egy hónap múlva , a 13 éves két hónap múlva maguktól hozzám jöttek/költöztek . Pedig én aztán tuti hogy nem tudok gyereket nevelni , nejem szerint "túl liberális" vagyok . Ágált is beadványaiban a bíróságon hogy a gyerekeket nála helyezzék el. A bíróság pszichológust rendelt ki, mindannyiunkat behívtak tesztre , beszélgetésre . Ott az jött ki , hogy ebben a helyzetben nálam szerencsésebb a gyerekek elhelyezése. A nejem beadványában a bírósági pszichológus véleményeit is megkifogásolta . A per 2005 óta tart , és egészen eddig egyetlen egy beadványt sem "gyártottam" , úgy hogy a folyamatos beadványai miatt még mindig nem választottak el bennünket, pedig 2010- írunk .Okt-ben lesz a köv. tárgyalás . Ennyit röviden és dióhéjban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!