Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy hagyjam el ha nem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hagyjam el ha nem kapok munkát?

Figyelt kérdés
A gyerekek miatt csak állandó reggeles munkát tudnék vállalni, 8-15-ig. Sehol sem keresnek embert, ezer önéletrajz beadás. Bármit vállalnék mégsem sikerül semmi. Megtakarításom lósz**ra elég kiy 500 ezer. Albérletbe viszont elmehetnék, de míg nincs munkám hogyan? Nem könyöradományt szeretnék csak dolgozni. Nem tudok tovább vele élni, kikészít minket. Augusztusban számoltam le, eladóként dolgoztam. Ott a délutános szak szintén nem jó, állandó reggelre sem mehetnék mert 5:30-ra bent kell lenni oviba suliba nem tudom bevinni még őket ilyenkor. Hova forduljak hogy munkát kapjak? Tanács valakitől? (Kérlek ne rúgjatok belém jobban)

2021. jan. 6. 11:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha joltudom veszprembe is van conti, meg lehet orszag szerte tobb helyen🤔 de mar takarito allas hirdetessel is talalkoztam ami hetkoznaponkent volt 7-15h ha jol emlekszem es netto 180. 😊 remelem mielobb sikerrel jarsz❤
2021. jan. 7. 21:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Van vegzettseged egyebkent?
2021. jan. 7. 21:20
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
otthonrol végezhető munka. Akkor ki tudsz du. ugrani a gyerekekért, aztan ameddig befejezed, otthon elvan.
2021. jan. 8. 06:57
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom csicskamunkát végzel, csicskafizetéssel nem nagyon kéne ugrálnod. Ha pedig nő létedre hülye vagy előteremteni a pénzt akkor el kell venni tőled a gyereket aztán menj szépen a saját házadba. Vagy ahova akarsz.
2021. jan. 8. 07:39
 25/25 anonim ***** válasza:
96%

jaj 24,ne kezdjük komolyan,mwgint valami agresszív, nőgyülolō incel! takarodjatok már innen, tényleg.

segítséget kért. Ha csak fröcsögni tudnál, menj el futni, igyal meg egy sört és görgess tovabb.

2021. jan. 8. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!