Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy hagyjam el ha nem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hagyjam el ha nem kapok munkát?

Figyelt kérdés
A gyerekek miatt csak állandó reggeles munkát tudnék vállalni, 8-15-ig. Sehol sem keresnek embert, ezer önéletrajz beadás. Bármit vállalnék mégsem sikerül semmi. Megtakarításom lósz**ra elég kiy 500 ezer. Albérletbe viszont elmehetnék, de míg nincs munkám hogyan? Nem könyöradományt szeretnék csak dolgozni. Nem tudok tovább vele élni, kikészít minket. Augusztusban számoltam le, eladóként dolgoztam. Ott a délutános szak szintén nem jó, állandó reggelre sem mehetnék mert 5:30-ra bent kell lenni oviba suliba nem tudom bevinni még őket ilyenkor. Hova forduljak hogy munkát kapjak? Tanács valakitől? (Kérlek ne rúgjatok belém jobban)

2021. jan. 6. 11:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
11 😀 jó 10 évvel fiatalabb így nem játszik semmiképp. Csak azért is írtam le, nem mindneki szomszédja vigyázna a gyerekre...
2021. jan. 6. 15:13
 12/25 A kérdező kommentje:

Szomszédok barátok dolgoznak, idegenre semmiképp sem bíznám a gyerekeket. Egy kis városban lakom,szociális gondozó és ápoló szakmám maradt félbe szülés miatt. Dolgoztam már árufeltöltőként, kajáldában és eladóként élelmiszerboltban és dohányboltban is. Viszont a gyári munkát sem vetném meg, ha olyan időhöz lenne kötve hogy én lehessek a kicsikkel. Nem is akarom másra hagyni őket, én vállaltam nekem kell megoldanom. Az elindulás nehéz, hogy munkát találjak,azután nem lenne egy szavam sem.

Mi sokat, szinte minden nap vitázunk valamin. Provokál, nem jó neki semmi. A kicsikkel is türelmetlen,folyton elmegy otthonról. Mindent egyedül végzek el mégis elvárná hogy minden este aktív legyek.. Nem bírom sem én sem a gyerekek.

2021. jan. 6. 16:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Vallalj munkat oviban es akkor le van tudva a melo es az oviba hordas is. Ovi mellett szokott lenni suli is.
2021. jan. 6. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ha neked még veszekedős is e mellé. Igen sokan magas lóról nem értik,nekem sem a gyári munkával lenne bajom ,nem a konkrét feladattal hanem az idővel.

Mikor kérdeztem lehetne e 7-3 vagy 8-4 úgy néztek rám mint egy sz.rdarabra....

2021. jan. 6. 16:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ha pesthez kozel lakssz, tudok gyarat mondani ahol van 7.30-16.00muszak, hetfotol pentekig, havi netto 200 ezer a fizetes😊 jar cafeteria, illetve mav es volan berletet 86% ban tamogatjak.

Continental a neve ha gondolod keress ra.

2021. jan. 6. 18:50
 16/25 anonim ***** válasza:
36%

#12:

Olyan fiatalon kamionos? ;)

2021. jan. 6. 20:01
 17/25 anonim ***** válasza:
17%
17 Nem akarom szétoffolni ilyesmivel a kérdést, 24 éves. Sajnos vagy nem, de nekem fiatal.
2021. jan. 6. 20:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Semmi baj 😏"Már" 26😂😅 🙈
2021. jan. 6. 20:55
 19/25 A kérdező kommentje:
Budapestől sajnos messze lakom, de köszönöm szépen!
2021. jan. 7. 10:21
 20/25 anonim ***** válasza:
69%
Merre laksz (privátban is jó). Esetleg idősotthon (tudom, hogy nem fizet sokat) és kérni, hogy 1-2 hónapig 8-16 menj? (addigra hátha találsz váltótársat) . Esetleg a nagyszülők viszik reggel a gyerekeket (ha a munkaidő engedi) te meg mész értük délután
2021. jan. 7. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!