Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hagyjam el ha nem kapok munkát?
Részmunkaidehu de jol fizető állásokat vagy rugalmas állásokat kell találni.
Nekem is van szoval nem lehetetlen egyaltalán
A beteges féltékenykedés,elviszem reggel a gyerekeket ő pedig melóból hívogat és zavarja az is ha beülök édesanyámhoz egy kávéra. Nagyszülők is dolgoznak.
Kedves utolsó, nem vagyok élősködő. A leszámolásom is neki köszönhető, mert nem akarta hogy dolgozzak a féltékenysége nem bírta. Kérlek ne írj ilyen véleményt ha nem tudod a részleteket. Szép napot!
Mennyi idősek a gyerekek? Kisváros, nagyváros, milyen munkalehetőségek vannak? Mennyire nehéz albérletet találni a környéken, főleg gyerekkel? Szüleid élnek, tudnak segíteni, milyen a kapcsolat? A párod szülei? Egyáltalán ők hajlandóak lennének segíteni a válás után?
Rokon, barátok?
Mi a végzettséged, milyen munkát tudsz vállalni?
Ezeket jó lenne tudni, hogy értelmes választ adjunk, ne csak általánosságokat.
Ismerősöm egy fősulis lánynak fizet, hogy oviból elhozza a gyerekét, és este 10-ig vigyázzon rá, mikor délutános. Akkor ott is zuhanyozik, náluk vacsorázik a gyerekkel, miután elaludt, tud tanulni. Délelőttös héten egy oviscsoportból ismert anyuka viszi a gyerekét reggel. Délután el tudja hozni ő is.
Van, aki egy hasonló sorsú kolléganővel bérel egy nagyobb lakást, és váltott szakban dolgoznak. Amíg egyik dolgozik, a másik vigyáz mindkét gyerekre, és fordítva. Műszakváltáskor vannak 30 percig egyedül, de elég nagyok, nem félnek, inkább az anyák izgulnak. A szomszéd néni mindig otthon van, őt kell keresniük a gyerekeknek, ha az alatt a 30 perc alatt bármi történne.
Kicsit nagyobb, 8-9 éves gyerek már elvan otthon pár órát, ha muszáj.
Van, hogy két részmunkaidős állás jobban fizet, mint egy főállás. Nagyobb biztonságot is ad, mert csak nem szűnik meg mindkettő egyszerre.
Sajnso nálam is ez all fent
Tettem fel kérdést nagyrészt nem hasznos vagy nem megoldható dolgokat írtak.
Most csinálom a 3.szakmám, érettségim van jogosítvány nyelvvizsga mégsem találok semmit ami olyan időben lenne amivel odaérek én is az óvodába. Úgyhogy sorstársak vagyunk. Mi emberileg jól megvagyunk a párommal nem veszekszunk de érzelmileg semmi nincs köztünk az is lehet van valakije. Ha lenne pénzem és melom lelépnék.
Nem luxusra vágyom csak egy rendes munkára ami mellett el tudom látni a gyerekemet és egy helyet ahol lakhatunk.
Nekem azért meglepő ez a segítsen szomszéd barát stb mert legtöbb esetben ők is dolgoznak vagy meg a a saját nyűgjük nem fogják a másikét is a nyakukba venni.
Az én barátnőim aki gyermektelen ők dolgoznak, akinek gyereke van nem is itt él. Szomszed haz üres a másik egy kamionos pasi 😀 most épp egyedül de kitudja.
Segítség sem akad csak úgy még akkor sem ha épp meg tudnám fizetni.
#10:
"... most épp egyedül de kitudja."
☺☺☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!