40 év felett mennyire érdemes tanulásba kezdeni, társat keresni, munkát keresni? Vagy hagyjam is, mert lehetetlen?
Szóval, ha élsz kb 75 éves korodig, akkor azt a maradék 35 évet hogyan szeretnéd eltölteni? Milyen életet szeretnél magadnak?
Élethosszig tartó tanulás van, nem mondták még?
Szerintem mindent érdemes!
Nagynéném 50 éves (!!) lett idén, és most csinálja a második diplomáját munka és család mellett. Természetesen nem is néz ki 40-nél idősebbnek. Fiatalos habitusa van, mivel mindig van terve és célja.
Érettségi kellene, elsősorban, bár félek, hogy a matek miatt nem jönne össze, a felnőttkori felmentésnek meg igen borsos ára van :(
Vagy tanulhatnék nyelvet, de azzal önmagában nem mennék sokra, attól tartok.Például ha fordító vagy tolmács akarnék lenni...
De érdekelne például a kineziológia is, ahhoz meg talán nem kell érettségi sem és azt tudom, hogy gond nélkül megtanulnám.Igazából bármit, ahol nem kell számolni.
Szélesebb skálán akarok válogatni amunkahelyek közül, vagy vállalkozni, mert a fizikai munka nem nagyon megy nekem.
Az érettségi mindenhol követelmény! Ez egy minimum, amit teljesítened kell!
"A kineziológusi szakképesítés megszerzéséhez természetgyógyászati, egészségügyi és kineziológiai vizsgák szükségesek. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!