Kinek lenne érdemes ezt megmutassam?! FONTOS
A telken, ahhol most költöztünk új családi házba, a földben volt egy alagútrendszernek a nyílása, amit valamikor már rég, ki tudja mikor, befalaztak.
Eddig nem igazán érdekelt senkit sem, hogy mi lehet/lehetett a fal mögött, és hagyták a francba az egészet, úgy, ahogy volt.
Viszont egyszer amikor lementem a garázsba, észrevettem, hogy eléggé félcmű az a fal, csak téglák lettek egymásra pakolgatva, és nem álltam meg, hogy "ne piszkáljam meg egy kicsit".... aminek a vége ez lett, hogy csináltam oda egy szép lyukat, amin átmásztam.
Utána csak egy kis térrész volt, és mögötte egy újabb fal, ami sajnos már nem ilyen könnyen lebontható. A lényeg viszont itt jön:
A sok koszban és törmelékben megtaláltam egy fényképet, amin a végtelent fényképezték le, legalábbis az ottani térrészben készült.
Ami ugye elvileg LEHETETLEN, mert a végtelenbe nem lehet eljutni, ezért végtelen, DE ÉN MÉGIS A KEZEMBEN FOGTAM A FÉNYKÉPET, amin ott volt rajta az egész!!
Gondolom ezt mindenképp meg kéne mutatni akár egy fizikusnak, vagy valami nagy és hozzáértő embernek, csak sajnos egyáltalában nincsenek ilyen ismerőseim.
Ti mit tennétek a helyemben?
Csenyétén lakom, a település végén. Miért kérded amúgy?
Nyilvánosba nem nagyon mertem felrakni a képet, mert egyébként tudjátok...... bármi történhet :P
De aki privátban ír, és megbízható, annak elküldöm.
Azt azért így is hozzáteszem, hogy a "szemnek eléggé kiakasztó"..... mármint nem úgy értem, mint amikor emberre mondjuk a szót, hanem egyszerűen olyat lát az ember, ami teljesen..... hogyismondjam..... gondolom Ti se láttok a fizikakönyvben képet a nagybetűs >végtelen<-ről, de szerintem a többségnek fogalma sincs, hogy hogy nézne ki. Na ezért hittem én is azt, hogy valami optikai csalódás, vagy széndioxidot nyeltem és kihagy az agyam, míg pár óra alatt nem szokott hozzá a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!