Kinek lenne érdemes ezt megmutassam?! FONTOS
A telken, ahhol most költöztünk új családi házba, a földben volt egy alagútrendszernek a nyílása, amit valamikor már rég, ki tudja mikor, befalaztak.
Eddig nem igazán érdekelt senkit sem, hogy mi lehet/lehetett a fal mögött, és hagyták a francba az egészet, úgy, ahogy volt.
Viszont egyszer amikor lementem a garázsba, észrevettem, hogy eléggé félcmű az a fal, csak téglák lettek egymásra pakolgatva, és nem álltam meg, hogy "ne piszkáljam meg egy kicsit".... aminek a vége ez lett, hogy csináltam oda egy szép lyukat, amin átmásztam.
Utána csak egy kis térrész volt, és mögötte egy újabb fal, ami sajnos már nem ilyen könnyen lebontható. A lényeg viszont itt jön:
A sok koszban és törmelékben megtaláltam egy fényképet, amin a végtelent fényképezték le, legalábbis az ottani térrészben készült.
Ami ugye elvileg LEHETETLEN, mert a végtelenbe nem lehet eljutni, ezért végtelen, DE ÉN MÉGIS A KEZEMBEN FOGTAM A FÉNYKÉPET, amin ott volt rajta az egész!!
Gondolom ezt mindenképp meg kéne mutatni akár egy fizikusnak, vagy valami nagy és hozzáértő embernek, csak sajnos egyáltalában nincsenek ilyen ismerőseim.
Ti mit tennétek a helyemben?
No küldjed azt a képet!;)
j ügynök
srácok ez kamu volt??!!! WTF!
ENNYIRE KI AKARJÁTOK KAPARINTANI A KEZEMBŐL AZT A K...VA KÉPET! MÁR AZÉRT ÁLJON MEG A MENET!
Egyrészt, ha nem fogtátok volna fel közben suliba járok és melózni, hogy ne az alkoholista apám tartson majd el és ne segélyekből kelljen éljek majd, mint ahogy azt jópár szomszédunk mofátlanul megteszi ott...... nah mindegy.
Ez egyik, a másik, hogy azt is írtam, ha a fehéremberek elolvasták volna, hogy annak küldöm, aki MEGBÍZHATÓ! Tudjátok hogy az mit jelent?!
Az, hogy 30an zaklattok mailben, azzal nem fogtok kihúzni belőlem se semmit! Nekem is van eszem, tudjátok!!!
Erről ennyit, kár volt segítséget kérjek! =(
Jó figyelj, olvastam én is, hogy megbízható embernek küldöd, megértem, de honnan döntöd el, hogy ki az?
Am utána néztem Csenyétének, tudom milyen körülmények vannak ott, és azt is írták, hogy a 80'v-90' években kísérleti falu volt. Bár teljesen mást jelleggel, mint ezek a rejtélyes dolgok. De állítólag kudarcot vallott és elmentek a tudósok :/
Ne haragudj, hogy így zaklattunk, de azért érthető szerintem, hogy kíváncsiak vagyunk.
Engem pl nagyon érdekel ez a téma, és tökre örülhetnék ha kicsit többet megtudhatnék, ezért örülnék, ha láthatnám a képet, mert szerintem, ha odaadnád valami tudósnak, többet nem látná senki. Az egyszerű emberek elől mindig elrejtik ezeket a dolgokat, és olyan ritka, amikor mi is betekinthetünk kicsit a valóságba. Én hiszek neked, te szerencsés vagy, hogy ilyesmire bukkantál.
mondtam én hogy kamu lesz.
majd persze ezen az oldalon fog valaki ilyen képeket megosztani ismeretleneknek, mert írnak neki egy sort.
na hagyjuk már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!