Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek lenne érdemes ezt...

Kinek lenne érdemes ezt megmutassam?! FONTOS

Figyelt kérdés

A telken, ahhol most költöztünk új családi házba, a földben volt egy alagútrendszernek a nyílása, amit valamikor már rég, ki tudja mikor, befalaztak.

Eddig nem igazán érdekelt senkit sem, hogy mi lehet/lehetett a fal mögött, és hagyták a francba az egészet, úgy, ahogy volt.

Viszont egyszer amikor lementem a garázsba, észrevettem, hogy eléggé félcmű az a fal, csak téglák lettek egymásra pakolgatva, és nem álltam meg, hogy "ne piszkáljam meg egy kicsit".... aminek a vége ez lett, hogy csináltam oda egy szép lyukat, amin átmásztam.

Utána csak egy kis térrész volt, és mögötte egy újabb fal, ami sajnos már nem ilyen könnyen lebontható. A lényeg viszont itt jön:

A sok koszban és törmelékben megtaláltam egy fényképet, amin a végtelent fényképezték le, legalábbis az ottani térrészben készült.

Ami ugye elvileg LEHETETLEN, mert a végtelenbe nem lehet eljutni, ezért végtelen, DE ÉN MÉGIS A KEZEMBEN FOGTAM A FÉNYKÉPET, amin ott volt rajta az egész!!

Gondolom ezt mindenképp meg kéne mutatni akár egy fizikusnak, vagy valami nagy és hozzáértő embernek, csak sajnos egyáltalában nincsenek ilyen ismerőseim.

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 14. 05:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

és ip cím alapján tudod ki a megbízható? bennem bìzhatsz tartom szám.ja most olasom csak kamu kérdés volt :(

amikor én is privit kapok félve irok hisz kib bizhat az rmber csak magába meg Béla arkangyalba-na jó ennyire nem vagyok vallásos de..

2014. máj. 15. 09:00
 32/36 anonim válasza:
Elkûldenèd nekemis? :D
2014. máj. 15. 10:55
 33/36 anonim ***** válasza:
nem kamu csak elfoglalt
2014. máj. 15. 18:29
 34/36 anonim válasza:
én is nagyon kiváncsi vagyok. ha gondolod, kuldd el a képet:)
2014. máj. 15. 22:25
 35/36 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni, de mi alapján tudod eldönteni egy anonim oldalon, hogy ki megbízható? Én nagyon örülnék neki, ha elküldenéd nekem azt a képet, de semmivel nem tudom bebizonyítani neked, se másnak, hogy megbízható vagyok. Kijelentem, hogy tudok titkot tartani, de neked nem kötelességed ezt nekem elhinni. Ilyen alapon gondolom, hogy senkinek nem mutatod meg a képet, igaz? Hisz itt semmi, és senki nem biztosíthat róla, hogy egyáltalán létezik-e olyan ember, akiben megbízhatsz. Így magamról sem tudok senkit se biztosítani, hogy megbízható vagyok, akkor te hogyan bízhatnál meg bennem?

Ha úgy gondolod, azért a képet elküldhetnéd, megköszönném.

2014. máj. 19. 20:33
 36/36 anonim ***** válasza:
59%
nincs kép írta a kérdező kamu kérdés volt. igen ne bízz senkiben-az illető viszont tudja kinek küldi el ip cím alapj1 emberre összpontosít
2014. máj. 20. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!