Kinek lenne érdemes ezt megmutassam?! FONTOS
A telken, ahhol most költöztünk új családi házba, a földben volt egy alagútrendszernek a nyílása, amit valamikor már rég, ki tudja mikor, befalaztak.
Eddig nem igazán érdekelt senkit sem, hogy mi lehet/lehetett a fal mögött, és hagyták a francba az egészet, úgy, ahogy volt.
Viszont egyszer amikor lementem a garázsba, észrevettem, hogy eléggé félcmű az a fal, csak téglák lettek egymásra pakolgatva, és nem álltam meg, hogy "ne piszkáljam meg egy kicsit".... aminek a vége ez lett, hogy csináltam oda egy szép lyukat, amin átmásztam.
Utána csak egy kis térrész volt, és mögötte egy újabb fal, ami sajnos már nem ilyen könnyen lebontható. A lényeg viszont itt jön:
A sok koszban és törmelékben megtaláltam egy fényképet, amin a végtelent fényképezték le, legalábbis az ottani térrészben készült.
Ami ugye elvileg LEHETETLEN, mert a végtelenbe nem lehet eljutni, ezért végtelen, DE ÉN MÉGIS A KEZEMBEN FOGTAM A FÉNYKÉPET, amin ott volt rajta az egész!!
Gondolom ezt mindenképp meg kéne mutatni akár egy fizikusnak, vagy valami nagy és hozzáértő embernek, csak sajnos egyáltalában nincsenek ilyen ismerőseim.
Ti mit tennétek a helyemben?
HALI!
Közben még a suliban vagyok, úgyhogy KÉRLEK NE TÁMADJATOK ENNYIRE SOKAN!!!
Egyáltalán nem a világűr van rajta, egy zárt? térben van az egész..... amik egyértelműek, azok a fatáblán (legalábbis olyasminek látszik) lévő feliratok, de azt nem tudom eldönteni pontosan, hogy ez egy valóban zárt térben készült, mert geometriailag az egész egyszerűen olyasmi, mint a pl. a magába forduló háromszög... nagyon furcsa.
Amúgy meg én az ilyen statisztikai vagy mi dolgokhoz nem értek, nem is én kezeskedek a házról. Az apám, aki meg érdemben tudna valamit tenni - gondolom arra gondoltál, hogy veszélyes, hogy olyan gyenge fal mentén be fog omlani az alagútnyílás -, az nem csinál semmit. Ezért sem voltak hajlandóak utánajárni, hogy mi volt a befalazás mögött.
Kb. az egész pince arra van neki, hogy oda jár le a szeszért - már amíg van neki. =# Sajnos nem nagyon izgatják a dolgok. Az sem érdekli, hogy tök ferdék a falak meg minden az egész lakásban, mert az egészet úgy hánytatta fel 3 hónap alatt valami ismerős bagázzsal, hogy majd fél árból megoldják neki, aztán lett is belőle, van, ahhol kb. a festést, vakolást, vagy mittudoménmég mit lehagytak...... de Ő eléggé egy léha ember :(
Nah, mindegy.
Addig is szívesen válaszolok, amikor tudok, de így suliszünetek között nem sok mindent sokat tudok mondani.
Azt írta, hogy 10 kulcsszót írjak be, és gőzöm nem volt, hogy mit írjak be. =D
Amúgy meg azért, mert egy hülye idióta osztálytársam kitalálta, hogy Ő az Antikrisztus eljövetelét hirdeti.... aztán a Tanároknál is majdnem megszívta, mert el akarták vinni egy jóval keményebb suliba, mondván, hogy viselkedészavaros.
:D ok. Amúgy nem muszáj beírni kulcsszót :)
És most változtat ez a kép valamelyest a világnézeteden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!