Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek lenne érdemes ezt...

Kinek lenne érdemes ezt megmutassam?! FONTOS

Figyelt kérdés

A telken, ahhol most költöztünk új családi házba, a földben volt egy alagútrendszernek a nyílása, amit valamikor már rég, ki tudja mikor, befalaztak.

Eddig nem igazán érdekelt senkit sem, hogy mi lehet/lehetett a fal mögött, és hagyták a francba az egészet, úgy, ahogy volt.

Viszont egyszer amikor lementem a garázsba, észrevettem, hogy eléggé félcmű az a fal, csak téglák lettek egymásra pakolgatva, és nem álltam meg, hogy "ne piszkáljam meg egy kicsit".... aminek a vége ez lett, hogy csináltam oda egy szép lyukat, amin átmásztam.

Utána csak egy kis térrész volt, és mögötte egy újabb fal, ami sajnos már nem ilyen könnyen lebontható. A lényeg viszont itt jön:

A sok koszban és törmelékben megtaláltam egy fényképet, amin a végtelent fényképezték le, legalábbis az ottani térrészben készült.

Ami ugye elvileg LEHETETLEN, mert a végtelenbe nem lehet eljutni, ezért végtelen, DE ÉN MÉGIS A KEZEMBEN FOGTAM A FÉNYKÉPET, amin ott volt rajta az egész!!

Gondolom ezt mindenképp meg kéne mutatni akár egy fizikusnak, vagy valami nagy és hozzáértő embernek, csak sajnos egyáltalában nincsenek ilyen ismerőseim.

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 14. 05:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Én még nem kaptam meg a képet, de kíváncsi volnék a végtelenre gondolom a világűr van rajta vagy valami ilyesmi. :D
2014. máj. 14. 11:33
 12/36 anonim ***** válasza:
Ha ez ígaz, küld már el nekünk, mert ha odaadod egy tudósnak kétlem h utána még láthatná az egyszerű pórnép is. :(
2014. máj. 14. 11:46
 13/36 anonim ***** válasza:
Honnan tudtad, hogy a kép a végtelent ábrázolja? Az ég volt lefotózva?
2014. máj. 14. 11:50
 14/36 A kérdező kommentje:

HALI!

Közben még a suliban vagyok, úgyhogy KÉRLEK NE TÁMADJATOK ENNYIRE SOKAN!!!

Egyáltalán nem a világűr van rajta, egy zárt? térben van az egész..... amik egyértelműek, azok a fatáblán (legalábbis olyasminek látszik) lévő feliratok, de azt nem tudom eldönteni pontosan, hogy ez egy valóban zárt térben készült, mert geometriailag az egész egyszerűen olyasmi, mint a pl. a magába forduló háromszög... nagyon furcsa.

Amúgy meg én az ilyen statisztikai vagy mi dolgokhoz nem értek, nem is én kezeskedek a házról. Az apám, aki meg érdemben tudna valamit tenni - gondolom arra gondoltál, hogy veszélyes, hogy olyan gyenge fal mentén be fog omlani az alagútnyílás -, az nem csinál semmit. Ezért sem voltak hajlandóak utánajárni, hogy mi volt a befalazás mögött.

Kb. az egész pince arra van neki, hogy oda jár le a szeszért - már amíg van neki. =# Sajnos nem nagyon izgatják a dolgok. Az sem érdekli, hogy tök ferdék a falak meg minden az egész lakásban, mert az egészet úgy hánytatta fel 3 hónap alatt valami ismerős bagázzsal, hogy majd fél árból megoldják neki, aztán lett is belőle, van, ahhol kb. a festést, vakolást, vagy mittudoménmég mit lehagytak...... de Ő eléggé egy léha ember :(

Nah, mindegy.

Addig is szívesen válaszolok, amikor tudok, de így suliszünetek között nem sok mindent sokat tudok mondani.

2014. máj. 14. 12:33
 15/36 anonim ***** válasza:
46%
De jó lenne ha lenne garázsom. És mögötte mégegy. Egyébként minden lehetséges. Sok dolgot az emberi ész felsemtud fogni. Mostanában nézem az ősi idegeneket már a második évadnál járok. Szóval elképzelhető.
2014. máj. 14. 12:34
 16/36 anonim ***** válasza:
Hú érdekesen hangzik..az Antikrisztust miért írtad kulccsszónak?
2014. máj. 14. 13:16
 17/36 A kérdező kommentje:

Azt írta, hogy 10 kulcsszót írjak be, és gőzöm nem volt, hogy mit írjak be. =D

Amúgy meg azért, mert egy hülye idióta osztálytársam kitalálta, hogy Ő az Antikrisztus eljövetelét hirdeti.... aztán a Tanároknál is majdnem megszívta, mert el akarták vinni egy jóval keményebb suliba, mondván, hogy viselkedészavaros.

2014. máj. 14. 13:27
 18/36 anonim válasza:
Szia! Érdekelne ez a kép, átküldheted ha gondolod!:)
2014. máj. 14. 13:39
 19/36 anonim ***** válasza:

:D ok. Amúgy nem muszáj beírni kulcsszót :)

És most változtat ez a kép valamelyest a világnézeteden?

2014. máj. 14. 13:42
 20/36 anonim ***** válasza:
Szia engem nagyon erdekel. Kuldod?
2014. máj. 14. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!