Mit tanácsolnátok: Hagyjam ott az egyetemet végleg és keressek állandó munkát vagy folytassam?
Programtervező informatikusként kezdtem, az első félévem elég jól ment, de később váltottam mérnökinfóra. A tárgyak nagy része megvan, de van 4 tárgy amitől egyszerűen sehogy nem tudok szabadulni és gátolnak a továbbhaladásban/végzésben.
3 évet csúsztam, úgy néz ki, hogy leghamarabb 1.5 év múlva tudnék végezni, teljesen elvagyok keseredve, nincs semmire energiám, szégyellem magam az oktatók, barátok, rokonok, mindenki előtt, a maradék önbizalmamat is elveszítettem.
Jelenleg alkalmi, időszakos munkákból tartom fenn magam, ami arra elég, hogy fizessem a tandíjat és épphogy megéljek valahogy. Viszont 26 évesen egyszerűen megöl ez a bizonytalanság, semmi tapasztalatom nincs, évek óta csak tanulok de nem haladok. Szüleim többször mondták már, hogy inkább hagyjam ott, mert ha még el is végzem ennyi idő után úgy sem fog senki sem alkalmazni.
Szerintetek mit csináljak ?
Ha már 3 évet csúsztál, akkor valószínűleg nem neked való a mérnökinfó. Ebben semmi szégyelnivaló nincs, van amikor beleválaszt az ember. Amúgy mi az a 4 tárgy?
Viszont mindenképpen csinálj meg valami diplomát, szinte mindegy, hogy mi az. Óriási előny az életben.
Nincs valami más, ami esetleg érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!