Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az édesapa 300 nettójából normális kérés az 50e ft gyerektartás? 14 éves lánygyerek.
Maradt mindkét félnek egy-egy lakás, egy-egy autó. A gyerekfelügyelet jogilag közös lenne, de a gyerek anyukával él.
Apának marad megtakarítása, de azt a lakást adta a feleségnek, ami közös befektetés lett volna a nyugdíjas évekre.
Mellesleg ezt küldte privátban a kérdező:
"3ért vette, majd még ráköltött 3at, én meg beleadtam hatot. Így. Csak úgy bíztam benne, hogy nem vertem a palávert, hogy menjünk ügyvédhet."
Hát igen, szegény szegény pasit hogy kisemmizte egy alavalo csúnya gonosz nő....
#32: Nem tudhattam előre, hogy mi lesz a sztori? Nem? Neeeeem? Hát, akkor mégis, szerinted honnét tudtam?
Szó sincs előítéletről. Tegnap óta ez a sokadik hazugság, ami rám lett előrángatva. Szimplán aki kicsit is értelmesebb (láthatóan nem te és nem is a pontozók többsége), simán levette, hogy miért úgy volt megfogalmazva a kérdés, ahogy.
Egyszerűen durva, hogy az itteni "nők" egy része naponta feljön, fröcsög, beég és még akkor sem képes elfogadni, hogy tévedett, hanem újra mást és mást talál ki. (Természetesen óriási tisztelet annak a kevés normális nőnek, akinek ég a pofája miattatok.)
""3ért vette, majd még ráköltött 3at, én meg beleadtam hatot. Így. Csak úgy bíztam benne, hogy nem vertem a palávert, hogy menjünk ügyvédhet."
Hát igen, szegény szegény pasit hogy kisemmizte egy alavalo csúnya gonosz nő...."
Hol írtam, hogy a nő kisemmizte a férfit? Ha már a sokadik hazugságod állítod, másold már be. Ne, ne te találj ki valami nyakatekert magyarázatot, hanem legyen gerinced, kezdj el felnőni és vállald a felelősséget: Másold be, ahol szó szerint leírtam, hogy kisemmizte a férfit a nő. Mert ilyet sehol sem írtam.
Amúgy a matek megy? A hapsi vette 3-ért, ráköltött 3-at. 3+3=6. A nő beleadott 6-ot. Ez összesen 12. Mennyi 12 fele? 6.
Mit is írtam?
"az illető ingyen kapott egy fél lakást."
Leírtam, mint egy ovisnak és mégsem vagy képes felfogni.
Olyat meg SEHOL nem írtam, hogy engem bántanának. Újabb hazugság, amivel kapcsolatban újra nem tudod bemásolni, hogy ilyet írtam? :D
Attól, hogy igazam volt és tömören válaszoltam, még nem voltam flegma. Magadról nem írsz valami szépet, ha már folyamatosan hazudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!